Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές ας μιλήσουμε για τριήμερα και αργίες

Ποιες είναι οι επόμενες αργίες του 2019.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: BRUNO CERVERA/Unsplash



Με βαριά καρδιά επιστρέψαμε πίσω στις δουλειές μας, με την αλμύρα της θάλασσας να μην έχει φύγει καλά-καλά από τα μαλλιά μας, και αυτό είναι σκληρό και άπονο.

Και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο αν έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα για την επόμενη άδεια. Ευτυχώς, μέχρι τότε, μεσολαβούν κάποιες αργίες που θα μας δώσουν μια μικρή ανάπαυλα και θα σπάσουν τη ρουτίνα που για τους περισσότερους είναι ήδη γεγονός.

Τον Οκτώβρη λοιπόν έχουμε διπλό χτύπημα, αφού η 1η του μήνα είναι αργία. Και επειδή πέφτει Τρίτη, μπορείς να βάλεις και μία ημέρα άδεια τη Δευτέρα για να το κάνεις τετραήμερο.

Τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα 28 του μήνα, μαζί με την Εθνική επέτειο, γιορτάζουμε και το τριήμερο έρχεται μαζί της. Ένα ωραιότατο ΣΚΔ. Σκέφτεσαι ήδη για άδεια την Παρασκευή;

Ο Νοέμβριος μπορεί να μην έχει αργίες, έχει όμως πολλές ονομαστικές εορτές. Λίγο οι ευχές, λίγο το κέρασμα, σπάει η ρουτίνα στο γραφείο. Αν δε γιορτάζεις αυτό το μήνα, ε κρίμα είναι να μην αιτηθείς άδεια για την ονομαστική σου!

Ο αγαπημένος Δεκέμβρης μάς την έσπασε λίγο φέτος… την εβδομάδα, αφού Χριστούγεννα (25/12) και επομένη 26 Δεκεμβρίου που είναι καθορισμένες αργίες, πέφτουν Τετάρτη και Πέμπτη, άρα η μόνη επιλογή είναι μια άδεια στις 27/12 για να παίξεις με φουλ πενθήμερο. Το ίδιο ισχύει και για την Πρωτοχρονιά (1/1) και την επομένη (2/1).

Άρα κάνε τα κουμάντα σου από νωρίς και προγραμμάτισε πώς θα παίξεις μπαλίτσα με τις αργίες που έρχονται και τις άδειες που σου έμειναν καβάντζα και πρέπει να φύγουν πριν αλλάξει το έτος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ