Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου που εξόργισε τον Χοακίν Φίνιξ

Τόσο, που ο ηθοποιός ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζόκερ αποχώρησε από τη συνέντευξη.

Article featured image
Article featured image

Όχι απλώς δεν απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου της Telegraph ο Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος ως γνωστό ενσαρκώνει τον θρυλικό κακό της Γκόθαμ, έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του, αλλά έδειξε την ενόχλησή του κάνοντας πολύ περισσότερα από το να μην απαντήσει.

Η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος ήταν κατά πόσο ορισμένες σκηνές στον Τζόκερ θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας και στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Φίνιξ ρωτήθηκε αν συγκεκριμένες στιγμές στην ταινία «θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν να εμπνέουν ακριβώς το είδος των ανθρώπων το οποίο περιγράφει, με δυνητικά τραγικά αποτελέσματα». Αντί να απαντήσει, ο ηθοποιός σηκώθηκε και βγήκε έξω.


joker_1.jpg


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Robbie Collin, καθώς ο ηθοποιός εγκατέλειπε το δωμάτιο, τον ρώτησε γιατί του έκανε μια τέτοια ερώτηση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, η αίθουσα πάγωσε από την αμηχανία και o δημοσιογράφος δεν ήξερε αν ο Φίνιξ θα επέστρεφε.

Τελικά, μετά από παρέμβαση που έκαναν μάνατζερ της Warner Bros, πείστηκε να επιστρέψει, αλλά αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα μετά. Φυσικά και ο Φίνιξ δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ