Σύμφωνα με τους Times η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με τη Disney

Τι προνοεί η συμφωνία της δούκισσας του Σάσεξ με τη Disney.

Article featured image
Article featured image

Η Μέγκαν Μαρκ συμφώνησε να δανείσει τη φωνή της σε πρότζεκτ της Disney και σε αντάλλαγμα η εταιρεία θα κάνει δωρεά στην οργάνωση Elephants Without Borders, που ασχολείται με την προστασία των ελεφάντων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηχογράφηση έγινε προτού το ζευγάρι αναχωρήσει για τον Καναδά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στο μεταξύ, η Μαρκλ ήδη επέστρεψε στην πατρίδα της, μετά την ανακοίνωση που προκάλεσε αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στο φως μετά την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Αρκετοί υπέθεσαν ότι αυτό σήμαινε ότι η ηθοποιός- που έγινε διάσημη από τη σειρά «Suits»- θα επιστρέψει στην υποκριτική.


Πάντως, πέρα από αυτή τη συμφωνία- η οποία σύμφωνα με τους Times δεν θα αποφέρει έσοδα στην Μαρκλ- το ζευγάρι θα μπορούσε να βγάλει μια περιουσία δίνοντας ομιλίες, εκτιμά το Bloomberg. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θα μπορούν να κερδίσουν πάνω από 100.000 δολάρια για κάθε τέτοια εμφάνισή τους, δήλωσε στο πρακτορείο ο Τζεφ Γιάκομπσον, συνιδρυτής του Talent Bureau, που ασχολείται με τη διοργάνωση ομιλιών. Μάλιστα, ο ίδιος εκτίμησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να διεκδικήσει ποσά που συγκρίνονται με αυτά που παίρνει ο Μπαράκ Ομπάμα για μια ομιλία του, δηλαδή περίπου 500.000 δολάρια.

«Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουν να κάνουν αμέσως τέτοιες συζητήσεις, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη. Υποπτεύομαι ότι και οι δύο θα αρχίσουν τις ομιλίες και ότι αυτό θα αποτελέσει μία από τις βασικές πηγές εσόδων για τον Χάρι», συμπλήρωσε ο Γιάκομπσον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ