Η αντίδραση του πρωταγωνιστή του «Parasite» τη στιγμή που μαθαίνει ότι η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ

Ένα βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το φιλμ προτάθηκε για Όσκαρ, ενώ πέρα από τη χαρά του Song Kang Ho είναι και κάτι άλλο που κάνει εντύπωση…

Article featured image
Article featured image

Ήταν μια καλή μέρα για το Parasite, τη δραματική ταινία μυστηρίου από την Νότια Κορέα, αφού προτάθηκε για Όσκαρ σε έξι κατηγορίες, ανάμεσα τους και αυτές της Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Ξένης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, κάνοντας την πρώτη ταινία από την χώρα της Άπω Ανατολής που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Πέρσι είχε κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών και ίσως γι’ αυτό ο 52χρονος πρωταγωνιστής Song Kang Ho έδειξε να συγκρατεί κάπως τον ενθουσιασμό του και να διατηρεί απολύτως την ισορροπία του καφέ του τη στιγμή που παρακολουθεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του φιλμ για το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα φετινά Όσκαρ.




Η ταινία Παράσιτα θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Ριάλτο. <<ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ>>

Parasite_TextlessFrsm.width-1024.jpg



Δείτε το βίντεο που μαθαίνει πως το φιλμ είναι υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.


«Απόδειξη του ότι είσαι παγκόσμιος σούπερ σταρ: δεν χύνεις τον καφέ σου όταν η ταινία σου προτείνεται για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Song Kang Ho… RESPECT»


Οι φαν του φαίνεται να το περίμεναν και να αναμένουν ακόμη περισσότερα. Να μερικά από τα σχόλια τους:

nkf1.png

«Επιτέλους η Ακαδημία δίνει στην Νότια Κορέα (που διαπρέπει την τελευταία δεκαετία) τον σεβασμό που της αξίζει»


nkf2.png

«Ο Κος Song έπρεπε να είχε προταθεί για Όσκαρ πολλές φορές από την αρχή της καριέρας του. Μάλλον θα περιμένουμε κι άλλο»


nkf3.png

«Μια υπενθύμιση ότι και οι πρωταγωνιστές πρέπει να αναγνωρίζονται. Αν μια ταινία αξίζει βραβείο είναι και εξ αιτίας της ερμηνείας των πρωταγωνιστών»


nkf4.png

«Δεν με νοιάζει αν το Parasite είναι υποψήφιο και για βραβείο Ξένης Ταινίας και καμιά ταινία δεν τα έχει κερδίσει και τα δύο, του αξίζει να κερδίσει»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ