Πλησιάζει η Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards

Βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές και η επιχειρηματική αριστεία στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Article featured image
Article featured image

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 θα βραβευτούν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες από λιανέμπορους και προμηθευτές της κυπριακής αγοράς στα Cyprus Retail Excellence Awards τα οποία παρουσιάζει η Cyta Business.

Τους άριστους της αγοράς διαμόρφωσαν με την αξιολόγησή τους 21 διακεκριμένοι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες του κλάδου. Οι κριτές ψήφισαν μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εξασφάλισε απόλυτα το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή στις 19.30 στο Hilton NICOSIA Hotel με την παρουσία της πολιτείας, θεσμικών φορέων, στελεχών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail, καταξιωμένων ακαδημαϊκών και έγκριτων δημοσιογράφων.

Στην Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019 θα βραβευθούν οι καλύτεροι Λιανέμποροι και Προμηθευτές. Ενδεικτικά ορισμένες κατηγορίες βράβευσης:

Τα Cyprus Retail Excellence Awards διοργανώνει o Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ σε συνεργασία με την Boussias Communications και παρουσιάζει η Cyta Business. Πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του ECR Cyprus.

Χορηγός: Venue city

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο #retailawardscy

www.retailexcellenceawardscy.com

Retail Exc Awards 19_900x450.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ