Ρωτήσαμε κόσμο αν έτυχε ποτέ να κάνουν σεξ μπροστά στο κατοικίδιό τους

Αδιαμφησβήτητα, η πιο περίεργη έρευνα που κάναμε μέχρι σήμερα.

Ρωτήσαμε κόσμο αν έτυχε ποτέ να κάνουν σεξ μπροστά στο κατοικίδιό τους

Αδιαμφησβήτητα, η πιο περίεργη έρευνα που κάναμε μέχρι σήμερα.

Article featured image
Article featured image


Στο παρελθόν, υποβάλαμε τους αναγνώστες μας σε διάφορες περίεργες και ασυνήθιστες έρευνες, με ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική τους ζωή, τον οργασμό, τις στάσεις που προτιμούν, τις φαντασιώσεις τους, τα περίεργα ραντεβού τους, τα αποτυχημένα sex stories τους. Γενικά, μας αρέσει να γινόμαστε λίγο αδιάκριτοι, και όπως φαίνεται, αρέσει και στους αναγνώστες της CITY, να διαβάζουν τέτοιες ιστορίες.

Τελευταίο μας κατόρθωμα, το γκάλοπ που ακολουθεί, το οποίο εμπνευστήκαμε από ένα αντίστοιχο γκάλοπ που δημοσιεύθηκε και στο VICE India. Όσο περίεργο, αδιάκριτο ή όποιο-άλλο-επίθετο-νομίζετε- κι αν μοιάζει, εκ πρώτης όψεως, είναι βγαλμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα πολλών, ιδίως όλων όσοι έχουν κατοικίδια στο σπίτι.

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι οι γάτες δεν καταλαβαίνουν τους ανθρώπους όπως τα σκυλιά, παρόλα αυτά είναι σε επιφυλακή εφόσον μας βλέπουν ως πρωταρχικό τρόπο επιβίωσης. Σύμφωνα με άλλες μελέτες, τα σκυλιά λειτουργούν ενστικτδώς και μπορεί να θεωρήσουν τη φάση ως κατάσταση που απαιτεί διάσωση και να ορμήσουν για να σε προστατεύσουν. Μάλιστα, κάποιοι ψυχίατροι ζώων και ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κατοικίδιό σου δεν καταλαβαίνει τι γίνεται ακριβώς όταν κάνεις σεξ, αλλά το βλέπει σαν μια ανταλλαγή ενέργειας εξ ου και μπορεί να εμφανιστεί -σαν κολλητός εν δράσει.



Τι έγινε όταν το κατοικίδιό σου έγινε μάρτυρας σε μία σεξουαλική σου πράξη; Πώς ήταν η φάση;

[12 παθόντες θυμούνται]



Στην αρχή ξεκίνησε να γαβγίζει, γιατί υπέθεσε ότι κάποιος με κακοποιούσε. Αφότου τον ηρέμησα και τον καθησύχασα, κόλλησε τη μουσούδα του στη μπαλκονόπορτα και έπαιρνε μάτι. Ήταν όντως περίεργη φάση.

|Βασιλική


Στην αρχή πλησίαζε δειλά-δειλά, αλλά χωρίς να επεμβαίνει. Μετά συνήθισε τη φάση και δεν τον απασχολούσε. Αυτό που έκανε, όμως, ήταν να μπαίνει στη μέση μας, όταν ξαπλώναμε στο κρεβάτι. Ίσως για να μας αποτρέψει από το να προχωρήσουμε.

|Λευτέρης


photo-1550206574-42cfa61e2a9d.jpg



Δεν μας κοιτούσε καν. Ο γάτος ήταν αδιάφορος για το θέαμα.

|Νικόλας


Συνέχισε να κελαηδάει κατά τη διάρκεια. Δεν αναστατώθηκε ιδιαίτερα..

|Μιχάλης



Μου έτυχε 2-3 φορές, αλλά αυτή που θυμάμαι έχει να κάνει με τη μεγάλη μου σκυλίτσα, που τώρα είναι και μητέρα. Τότε ήταν αρκετά πιο μικρή και όταν έτυχε να κάνω σεξ και να είναι μπροστά, μας κοίταζε με μίσος. Όταν τελειώσαμε και πήγε ο άλλος να τη χαϊδέψει, τον δάγκωσε με δύναμη.

|Μάριος


Έτυχε να ξεκινήσω την όλη φάση πάνω στον καναπέ και κάποια στιγμή ήρθε η σκυλίτσα μου και ξεκίνησε να γαυγίζει έντονα για να ανέβει στη θέση της στον καναπέ, ώσπου σε κάποια φάση την ένιωσα πάνω στα πόδια μου. Διέκοψα, την πήγα σε άλλο δωμάτιο και επέστρεψα σε αυτό που έκανα.

|Χρήστος


Ναι. Πάρα πολλές φορές. Τις περισσότερες, μπορώ να σου πω. Ως γάτος, που είναι, συνήθως κάθεται στη γωνία του κρεβατιού και μας βλέπει. Κάποτε μας γυρίζει και την πλάτη επειδή υποθέτω δεν τον ικανοποιεί εκείνο που βλέπει. Μια φορά η κοπέλα μου πετάχτηκε πάνω έντρομη, την ώρα της πράξης. Όταν τη ρώτησα τι έγινε, μου είπε πως ο γάτος της έγλειψε τα δάχτυλα των ποδιών.

|Ανδρέας


photo-1567050085937-3f453d96dac2.jpg



Τον είχα πάρει μαζί μου, στο εξοχικό του φίλου μου γιατί δεν είχα κάπου να τον αφήσω. Ο σκύλος ένιωθε από την αρχή περίεργα, γιατί ο χώρος ήταν εντελώς καινούργιος και ήταν ανήσυχος. Όταν άρχισε η φάση και σταματήσαμε να του δίνουμε σημασία, ήρθε και στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι και μας κοιτούσε επίμονα. Περιττό να σου πω πως διακόψαμε γιατί δεν μπορούσα να λειτουργήσω υπό αυτές τις συνθήκες.

|Ιωάννα


Έτυχε μια φορά, αλλά που τότε αποφεύγω το. Είχαμε φκει με κάτι φίλους, και επέστρεψα στο σπίτι ξημερώματα με παρέα. Ο σκύλος ήταν στο δωμάτιό μου και με περίμενε -έτσι κάμνει όταν λείπω, κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι. Να μην τα πολυλογώ, μπαίνουμε σπίτι, πάμε στο δωμάτιο, ούτε φώτα ανοίξαμε ούτε τίποτε. Συνεχίζει η φάση, ώσπου η κοπέλα βάζει τις φωνές τρομαγμένη. Ο σκύλος είχε ανέβει πάνω στο κρεβάτι και τη μύριζε. Τον έβγαλα έξω από το δωμάτιο και συνεχίσαμε.

|Παναγιώτης


Ζώντας με κατοικίδιο, αυτά μπορούν να συμβούν. Έχει τύχει ο γάτος μας να μένει και να κοιτάει επίμονα, λες και παρακολουθούσε. Έτυχε και να είναι εντελώς αδιάφορος.

|Άντρεα


photo-1560435682-adad026f25b6.jpg



Βασικά, όταν άρχισε η φάση, πήδηξε πάνω στον καναπέ και άρχισε να με σπρώχνει για να παίξουμε, με επιμονή.

|Σταύρος


Ήταν από τις πρώτες φορές που είχε έρθει το αγόρι μου στο διαμέρισμά μου και η Danny δεν είχε εξοικειωθεί μαζί του ακόμα. Μια μέρα που ξέχασα την πόρτα του δωματίου ανοιχτή, μπήκε μέσα -κυρία- και άρχισε να τραβάει τα σεντόνια, όπως κάνει το πρωί όταν θέλει να πάμε βόλτα.

|Μελίνα


Ο πύθωνας που έχω για κατοικίδιο, ευτυχώς ούτε αντιδρά, ούτε μιλά, ούτε μπορεί να με διακόψει όταν κάνω σεξ.

|Θανάσης





Αντίστοιχο γκάλοπ, δημοσιεύθηκε και στο VICE India

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ