Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

«Ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο το 2019».

Article featured image
Article featured image

«Το 2019, ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, μεταξύ ανδρών και γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η δούκισσα του Σάσεξ, μιλώντας σε podcast που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχθηκαν τους παρουσιαστές του podcast «Teenager Therapy» στο σπίτι τους, στην Καλιφόρνια, και μίλησαν για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της ψυχικής υγείας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα όσα βίωσαν οι ίδιοι τους τελευταίους μήνες.
«Για οκτώ μήνες δεν εμφανιζόμουν καν, ήμουν σε άδεια μητρότητας με το μωρό. Αλλά αυτά που κατασκεύασαν και έβγαλαν ήταν στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να φανταστεί κάποιος πώς είναι», δήλωσε η Μέγκαν, τολμώντας να παραδεχθεί ότι όλο αυτό την επηρέασε έντονα.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή 25 ετών, αν οι άνθρωποι λένε ψέματα για εσένα, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου είναι τόσο επιβλαβές», ανέφερε. «Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνουν τα αισθήματά σου, να νιώθεις απομονωμένος», δήλωσε περαιτέρω, ενώ αναφερόμενη στα social media σημείωσε ότι είναι μεν ένας καλός τρόπος επικοινωνίας «αλλά καταλήγει κάτι στο οποίο πολλοί αισθάνονται αποκομμένοι».


mmegan.jpgΗ Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε και στην απάντηση «Όχι ΟΚ» -που έγινε τίτλος- όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς τα πήγαινε μετά τη γέννηση του γιου της. «Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο τον Άρτσι, ήμουν εξαντλημένη. Ανάμεσα σε κάθε επίσημη εμφάνιση έτρεχα πίσω, για να θηλάσω τον γιο μας», εξήγησε.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μιλούν όλοι για την ψυχική υγεία. Αναφερόμενος στα σχόλια μίσους στα social media, σημείωσε ότι είναι πολύ εύκολο «να σε ρουφήξει και να σε κατακλύσει η αρνητικότητα», αλλά σημείωσε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να μην τα διαβάζει, να μην τα βλέπει και να βγάλει τον εαυτό μου από όλο αυτό.


Με πληροφορίες από Lifo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ