Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι πιο προκλητικός από ποτέ

Σε χθεσινό του παραλήρημα στο YouTube υπερασπίστηκε με σθένος την αθωότητά του, ενώ δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι στο πλευρό τους.

Article featured image
Article featured image

Στην πρώτη του αντίδραση μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και του ιδίου ως μέλους αυτής, το πρώην «πρωτοπαλίκαρο» του Μιχαλολιάκου και νυν κομματάρχης εμφανίστηκε πιο προκλητικός από ποτέ.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι του στο YouTube επικαλέστηκε την Εισαγγελέα της έδρας, ζητώντας -άκουσον άκουσον- την αθώωση όλων των κατηγορουμένων για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και φυσικά την αθώωση του ιδίου για όλα τα αδικήματα που περιλαμβάνει το κατηγορητήριο. Τόλμησε, μάλιστα, να κάνει λόγο για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα έλεγε κανείς ότι οι εν λόγω δηλώσεις αγγίζουν τα όρια της ύβρεως.


Χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά τη λέξη Χρυσή Αυγή, ατέχνως προσπάθησε να διαχωρίσει τη θέση του από τους υπόλοιπους κατηγορουμένους και ως επικεφαλής του νέου μορφώματος, «Έλληνες για την πατρίδα», ζήτησε τη στήριξη του πλήθους των οπαδών του. «Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια. Και τις αντιμετώπισα με επιτυχία. Καθώς κατάφερα να βγω βουλευτής και μέσα από τη φυλακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με την ίδια στωικότητα ανάλογες δοκιμασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Έχουμε μαζί μας το 11% στην πρωτεύουσα της χώρας. Εκατοντάδες χιλιάδες μάς στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα και θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους όσοι προωθούν αυτές τις μεθοδεύσεις», τόνισε, προσθέτοντας ότι καθημερινά δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους που αντιδρούν στην πολεμική του συστήματος.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να τονίσει και την «ανθρώπινή» του πλευρά, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στους «συντρόφους» του, που οδηγούνται στη φυλακή. «Είναι ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες. Να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν. Αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης», διεμήνυσε.

Τέλος, έκλεισε τον πομπώδη λόγο του, με τα εξής: «Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι εδώ. Είμαι δυνατός. Προχωράμε μπροστά. Κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα. Καλή δύναμη σε όλους».

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε περαστικά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ