Σεξομολογήσεις #533: «Νομίζω παίζει φάση με τον νέο λοχαγό που ήρτεν στο στρατόπεδό μου»

Φρέσκος μόνιμος του στρατού εκείνος, νέοφερτος λοχαγός στη μονάδα του ο άλλος. Ενώ δεν έχουν ανταλλάξει πολλές κουβέντες όταν συναντιούνται οι ματιές τους, λένε πολλά, με το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στα μπάνια να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Δεν ξέρει, όμως, εάν πρέπει να το προχωρήσει εντός στρατοπέδου ή όχι.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Tipster μου γεια σου, η δική μου περίπτωση έννεν ξεχωριστή, αλλά σίγουρα είναι δύσκολη. Είμαι φρεσκομονιμάς. Πρόσφατα ήρθε στο στρατόπεδο ένας νέος Λοχαγός, και μάλιστα στο 3ο Γραφείο που είμαι και εγώ. Θα μου πεις τωρά, ποιον είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως, ενώ στην αρχή ήταν απόμακρος και αρκετά αυστηρός, ξαφνικά άλλαξε στάση τζαι άρχισε να με πλησιάζει κάπως διαφορετικά. Το τελευταίο περιστατικό που με ετάραξε, ήταν μια νύχτα που είχα τελειώσει την υπηρεσία μου τζαι επήα να κάμω ένα μπάνιο να καθαρίσω, πριν πάω για ύπνο. Μόλις εκφήκα που το ντους, είδα τον μπροστά μου να με θωρεί που πάνω μέχρι κάτω. Εν ανταλλάξαμε κουβέντα, αλλά τα μάθκια του ελέαν πολλά. Για να σε ευκολύνω, ναι, είμαι γκέι τζαι ίσως να το κατάλαβε, γι’ αυτό τζαι τούτη η συμπεριφορά. Ομολογώ πως μου αρέσκει τζαι εμένα, αλλά εν τολμώ να το προχωρήσω, ειδικά σε έτσι περιβάλλον. Το θέμα είναι πως όσο περνά ο καιρός, γουστάρω τον ούλλο τζαι πιο πολλά.


Αφού εσένα αρέσκει σου και θέλεις να παίξει φάση… go for it. Είστε και οι δυο ενήλικες και μπορείτε να ξεκινήσετε και να χτίσετε μια σχέση. Ποιος σας σταματά; Δεν ξέρω την διαφορά ηλικίας σας, αλλά, θεωρώ ότι αν υπάρχει χημεία θα ζήσετε έναν έρωτα. Τώρα… θεωρώ πως είναι σωστό να μην δώσετε τροφή στα μάτια των στρατιωτών σας. Κρατήστε το μεταξύ σας. Χαρείτε το οι δκυο σας! Το ερωτικό στοιχείο μπορεί να ανθίσει τζαι να πουρουβίσει κι εκτός μονάδας. Μην μπεις στον πειρασμό και κάνετε τα ωραία σας μέσα στα ντους τζαι τις αποθήκες. Τα πυροτεχνήματα πλζ… εκτός στρατού! Από την άλλη, σε προτρέπω να μην αφήνεις τον χρόνο να χτίζει αποστάσεις. Ήδη είσαι σίγουρος για τα αισθήματά σου, μάλλον κατάλαβες και τα δικά του, άρα, μεν αφήνεις τον εαυτό σου να τριβιτζιάζεται άλλο! Κάμε αυτό που προστάζει η καρδιά σου, αλλά… STAY SAFE.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ