O Μαρκ είναι ένας στρέιτ πατέρας τριών παιδιών και γουστάρει να φορά γόβες και φούστες

Γιατί θέλει και μπορεί.

Article featured image
Article featured image

Ο Μαρκ Μπράιαν είναι ένας 61χρονος Αμερικανός άνδρας, στέλεχος εταιρείας ρομποτικής μηχανικής, ο οποίος ζει στη Γερμανία με την οικογένειά του. Είναι στρέιτ, έχει τρία παιδιά και του αρέσουν οι ψηλοτάκουνες γόβες και οι φούστες.

Θέλοντας να καταρρίψει τα στερεότυπα που συνδέονται με τα δύο φύλα, επιλέγει να πηγαίνει στη δουλειά του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, φορώντας στενές φούστες, τις οποίες συνδυάζει με ανδρικά πουκάμισα και ψηλοτάκουνα γυναικεία παπούτσια, όπως γόβες και πέδιλα.



Στο εγχείρημά του αυτό έχει «σύμμαχο» και τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια. Μάλιστα, τόσο η ίδια όσο και τα τρία τους παιδιά τον υποστηρίζουν σθεναρά. Ο ίδιος, όπως αναφέρει, δοκίμασε για πρώτη φορά ψηλοτάκουνες γόβες στο κολέγιο, όταν του το ζήτησε η τότε κοπέλα του πριν τη συνοδέψει σε κάποιο χορό. Η εμπειρία του με τις φούστες προέκυψε αρκετά αργότερα, ενώ ισχυρίζεται ότι θαύμαζε πάντοτε τις γυναίκες με το συγκεκριμένο στυλ.



Ο κόσμος αναρωτιέται συχνά για τη σεξουαλικότητά του, πράγμα που ενίοτε τον εκνευρίζει, καθώς ο ίδιος δεν θεωρεί πως τα ρούχα θα μπορούσαν να καθορίσουν ή να ορίσουν τη σεξουαλικότητα κάποιου. «Βασικά νομίζω ότι τα ρούχα δεν πρέπει να έχουν φύλο. Θεωρώ ότι το τι φοράει ένας άνδρας και τι φοράει μια γυναίκα δεν πρέπει να έχει σεξουαλικό προορισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι «βασικά είμαι απλά εδώ, για να πω ότι ο καθένας μπορεί να φορά ό,τι θέλει. Πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να φοράμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πιο άνετο. Αυτό έκανα».



Και η συμβουλή του; «Απλώς να έχετε αυτοπεποίθηση σε ό,τι και αν κάνετε. Δείξτε σε όλους ότι δεν φοβάστε. Να είστε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ο κόσμος θα σας αφήσει στην ησυχία σας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ