Η viral φωτογραφία που ανάρτησε μπαμπάς που εργάζεται από το σπίτι

Όσοι δουλεύετε από το σπίτι με τα παιδιά τριγύρω ταυτιστείτε ελεύθερα.

Article featured image
Article featured image

Για πολλούς το να δουλεύουν από το σπίτι αποτέλεσε μια ευκαιρία για να ένα καινούργιο ξεκίνημα, λίγο διαφορετικό, ίσως πιο χαλαρό και πιο ευέλικτο. Και εν μέρει αυτό είναι κάτι που ισχύει. Αν στο σπίτι μένεις μόνος σου, και οι υποχρεώσεις σου εξαρτώνται μόνο από τη δική σου βούληση. Τι γίνεται όμως όταν στο σπίτι μαζί σου, ζουν και τα μικρά παιδιά σου τα οποία δεν έχουν τι να κάνουν, βαριούνται και θέλουν να ασχοληθούν με τους γονείς τους; Μια επίγεια κόλαση.

Πολλοί εργαζόμενοι γονείς από το σπίτι ήδη μπορούν να καταλάβουν γιατί μιλάμε, καθώς πολλές φορές έπρεπε να είναι σε τηλεδιάσκεψη για παράδειγμα και παράλληλα να νταντεύουν το μικρό παιδί τους ή να το σπρώχνουν να βγει από το πλάνο της κάμερας, ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές.

Μια παρόμοια κατάσταση βίωνε στο σπίτι και ο David Kuhl, J.D, Chief Human Resource Officer, ο οποίος ένεκα της πανδημίας αναγκάστηκε να δουλεύει από το σπίτι με τα παιδιά του. Παρόλα αυτά, αφού είδε κι αποείδε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προλάβει το επόμενο κακό, εξηγώντας στα παιδιά του πως δεν πρέπει να τον ενοχλήσουν.

Ο Kuhl κόλλησε έξω από την πόρτα του γραφείου του ένα μεγάλο χαρτόνι στο οποίο έγραφε: «Ο μπαμπάς είναι σε meeting. Μην μπείτε (ή θα χάσετε τον χρόνο στην οθόνη για 2 ημέρες). Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας: Όχι. Αν δεν αιμορραγείς, είναι μια χαρά. Κομμάτι φρούτου, στο πλυντήριο, ρωτήστε τη μαμά» επισημαίνεται σε ένα χαρτόνι, το οποίο είναι κολλημένο στην πόρτα του δωματίου.

Η φωτογραφία με το που ανέβηκε στα social media έγινε viral και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

babas-meeting-paidia-tilergasia.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ