Ένα τραγούδι για την Τετάρτη (30 Δεκεμβρίου 2020)

Ο Γιάννης Διονυσίου και ο Παναγιώτης Κάιτατζης μάς εύχονται χρόνια πολλά με δύο κυπριακά τραγούδια, το «Ασιερόμπασμα» και τα Κυπριακά Κάλαντα των Χριστουγέννων.

Article featured image
Article featured image

Τραγούδι, μουσική, παραμύθια, κάλαντα, μικρές αφηγήσεις κι εκμυστηρεύσεις, ευχές. Σε πείσμα των καιρών, αλλά με ευαισθησία, δύναμη κι αισιοδοξία, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης προσκαλεί τον κόσμο να δει και να ακούσει κάτι όμορφο κι ανθρώπινο:


Τριάντα τέσσερις καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, τραγουδοποιοί, μουσικοί, αφηγητές και παραμυθάδες, ηθοποιοί και σκηνοθέτες φτιάχνουν το δικό τους home video για όλους εμάς! Βγάζουν τη μάσκα στον οικείο τους χώρο και μας παρασύρουν σε μικρές ψηφιακές ιδιωτικές δημιουργικές στιγμές. Μας δίνουν κάτι πολύτιμο από τον εαυτό τους και μαζί μια πολύτιμη ευχή όλοι τους!

Κάθε μέρα, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, στις 11 το πρωί και μια μικρή πρεμιέρα αισιοδοξίας από καλλιτέχνες της χώρας, από ανθρώπους που ξέρουν να «στίβουν» τα πράγματα της ζωής.

Όλα τα βίντεο φιλοξενούνται στο διαδικτυακό κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στο YouTube, καθώς επίσης στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Σήμερα, επιλέγουμε να ακούσουμε δύο τραγούδια της Κύπρου από τους εξαιρετικούς Γιάννη Διονυσίου και Παναγιώτη Κάιτατζη. Αναπαράγουμε την ευχή τους: «Μακάρι να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από όλο αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ