Πήραν φωτιά τα μαλλιά της την ώρα που τραγουδούσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τον φίλο της

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που η 27χρονη influencer μαγνητοσκοπούσε στο στιγμιότυπο σε βίντεο για να το ανεβάσει στα social media.

Article featured image
Article featured image

Είναι σχεδόν νομοτελειακό δεδομένο πως όταν προσπαθείς να ετοιμάσεις κάτι τέλειο και άψογο για να παρουσιάσεις, κάτι θα συμβεί και θα τα καταστρέψει όλα. Όπως στην περίπτωση της Sofia Ellar και του φίλου της Alvaro Soler, οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο βίντεο για τα social media, αλλά το κάρμα ήταν αδυσώπητο μαζί τους.

Το ζευγάρι είχε στηθεί μπροστά στον όμορφο διάκοσμο του σπιτιού, άναψαν τα φώτα, τα λαμπιόνια και φυσικά κεριά. Καθώς τραγουδούσαν ανέμελα το γνωστό άσμα «Feliz Navidad» η Sofia έγειρε λίγο πίσω τόσο όσο χρειαζόταν για να ακουμπήσουν τα μαλλιά της στα κεριά και να πάρουν φωτιά στο δευτερόλεπτο. Κάτι που δεν αντιλήφθηκαν αμέσως, αφού συνέχισαν το τραγούδι για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη, ενώ ταυτόχρονα τα μαλλιά της είχαν λαμπαδιάσει.

Πάνω στον πανικό τους μάλιστα, ενώ έτρεχαν να σβήσουν τη φωτιά, κλώτσησαν και ένα ποτήρι σαμπάνιας στο πάτωμα. Ευτυχώς η Sofia δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρά μόνο έχασε μερικούς πόντους από τα μαλλιά της.

Λίγο αργότερα ανέβασε το σχετικό βίντεο στα social media γράφοντας: «2019 ήμασταν καλοί, 2020 βάλαμε φωτιές και σπάσαμε ποτήρια. Γεια σου 2021».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ