Καθίστε αναπαυτικά γιατί τα «Φιλαρακιά» (όντως) επιστρέφουν

Δεν είναι ψέμα, δεν είναι false alarm, δεν είναι clickbait. Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει.

Article featured image
Article featured image

Η σειρά-φαινόμενο που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και επί της ουσίας άλλαξε το ρου της τηλεοπτικής πραγματικότητας, 15 χρόνια μετά το τέλος της επιστρέφει με ένα επετειακό επεισόδιο διάρκειας μίας ώρας.

Όλα ξεκίνησαν ως εξής. Τα Friends έπαιζαν στο Netflix μέχρι τώρα, σύντομα, ωστόσο, η σειρά θα ξεκινήσει να παίζεται στη νέα streaming πλατφόρμα του HBO, το οποίο αγόρασε τη σειρά έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ένεκα αυτού και έπειτα από την τεράστια πίεση του κοινού για τη δημιουργία νέων επεισοδίων, το HBO αποφάσισε να μαζέψει όλους τους πρωταγωνιστές μαζί και να φτιάξουν ένα καινούργιο επεισόδιο-event διάρκειας 1 ώρας, το οποίο θα παίξει σε prime time ώρα για να καθηλώσει και τον τελευταίο αναποφάσιστο.

Στο επετειακό αυτό επεισόδιο, εκτός από τους πρωταγωνιστές της σειράς, θα συμμετάσχουν και οι δημιουργοί David Crane και Marta Kaufman.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Mathew Perry με ανάρτησή του στο Twitter, δημιούργησε ντελίριο στο παγκόσμιο, καθώς υπονόησε πως κάτι ψήνεται με τα «Φιλαράκια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ