O Συνδ. Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας τοποθετείται για το λάθος με τους π(ρ)εζοδρόμους

Το τυπογραφικό λάθος που έκανε viral την εκδήλωση και ο «γνωστός κακοθελητής» που θέλει να βλάψει την περιοχή.

Article featured image
Article featured image


Με μία ανάρτηση στο Facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε όταν έγινε αντιληπτό το αρκετά ευφάνταστο τυπογραφικό λάθος το flyer που διαφήμιζε την εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο κέντρο της πόλης, με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας, για τη Τσικνοπέμπτη.

Οι π(ρ)εζόδρομοι αντί πεζόδρομοι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για διάφορα χιουμοριστικά memes και ατάκες στα social media, διαφημίζοντας παράλληλα και την εκδήλωση, κάτι που όπως φαίνεται χαροποίησε το ΣΚΠΛ, όπως φαίνεται μέσα από την ανακοίνωσή του, που ακολουθεί αυτούσια.


86975223_2961507617195193_637067911990607872_.width-1024.jpg


«Τελικά έγινε ευρέως γνωστή η εκδήλωση που οργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων με τη συνεργασία και στήριξη του δήμου Λευκωσίας την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στους πεζοδρόμους με ζωντανή μουσική και κερασμένη ζιβανία για τους επισκέπτες. Καθοριστικό ρόλο φαίνεται, βέβαια, ότι έπαιξε ο γνωστός δαίμων του τυπογραφείου, που είχε σαν συνέπεια εάν μικρό τυπογραφικό λάθος στην ανακοίνωση.

Από όλους αντιμετωπίστηκε σαν τυπογραφικό λάθος, εκτός του γνωστού κακοθελητή που χαίρεται να προβάλλει μόνο ό,τι μπορεί να βλάψει την περιοχή των πεζοδρόμων. Εμείς τον αφήνουμε να βράζει στην κακία, την απομόνωση και την απόρριψή του από το σύνολο των εμπορευόμενων της περιοχής και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την προβολή και αναβάθμιση της παλιάς πόλης.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Λευκωσίας και κυρίως τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Γιωργκάτζη, για την εν γένει συνεργασία του με το Σύνδεσμο μας και ειδικότερα σε σχέση με την εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης η οποία πιστεύουμε ότι είναι η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που από κοινού, Σύνδεσμος και Δήμος Λευκωσίας θα οργανώσουν με στόχο την προβολή της περιοχής των πεζοδρόμων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ