Σκανδιναβοί τουρίστες οι νέοι «Πρεσβευτές του Τουρισμού της Αγίας Νάπας»

Article featured image
Article featured image

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Μέγαρο τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου οκτώ τακτικοί επισκέπτες από τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Οι νέοι τιμηθέντες με την ανώτατη διάκριση του Δήμου είναι οι Σουηδοί Doris Margareta Gleisner (20 επισκέψεις), Johny Oskar Georg Lindsommar (25 επισκέψεις), Karin Anna-Lena Myrdal (20 επισκέψεις) και οι Νορβηγοί Εlida Pauline Pedersen (20 επισκέψεις), Εinar και Liv Solveig Horten (30 επισκέψεις), Grete Løsset (22 επισκέψεις) και Magne Eivind Eriksen (20 επισκέψεις).

Τις απονομές τόσο των αναμνηστικών πλακετών όσο και των μεταλλίων του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» έκανε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους, τονίζοντας τους ότι για την Τοπική Αρχή θεωρούνται δημότες κι όχι απλά επισκέπτες της Αγίας Νάπας.

Στη συνέχεια τους ενημέρωσε για το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και για τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ