Ακούσαμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Το παρουσίασε χθες το απόγευμα η ΕΡΤ.

Article featured image
Article featured image

Εν αναμονή της κυπριακής συμμετοχής, η ΕΡΤ παρουσίασε χθες το απόγευμα (1/3) τη δική της συμμετοχή, με την τραγουδίστρια την 18χρονη Στεφανία Λυμπεράκη. Ένα pop τραγούδι με έντονο ethnic στοιχείο, το οποίο διατηρεί αρκετές εντάσεις και εναλλαγές, βοηθώντας ουσιαστικά σε μία εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.



Παρακολουθώντας το βίντεο κλιπ πάντως και παρότι μουσικά δεν έχει ιδιαίτερα κοινά με το Fuego της Ελένης Φουρέιρα, εντοπίσαμε ένα κοινό στοιχείο στο βίντεο κλιπ το οποίο δεν είναι άλλο από τις μπανάνες και τα υπόλοιπα εξωτικά φρούτα, τα οποία εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στο πλάνο. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο βίντεο κλιπ του Fuego.



Το «SUPERG!RL» που τραγουδά η 18χρονη Stefania, παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αντίστροφη Μέτρηση». Η Στεφανία Λυμπεράκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 και 16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το τραγούδι συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος μετράει πολλές συμμετοχές στον διαγωνισμό. Στο πλευρό τους είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου, που κέρδισε τη Eurovision το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ