Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή περιοδεία της Celine Dion;

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τη συναυλία της στην Κύπρο, τον Αύγουστο του 2020.

Article featured image
Article featured image

Σε επ’ αόριστον αναβολή, των πρώτων μηνών, της ευρωπαϊκής περιοδείας της, από τις 21 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου, «μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησε η Celine Dion, με την αναβολή αυτή να αφορά 28 συναυλίες σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Courage world tour».

Οι συνεργάτες της Καναδής σταρ εργάζονται για τον «επαναπρογραμματισμό» με σκοπό να ανακοινώσουν «όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες, στο βαθμό που οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέπουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε καθεμία από τις πόλεις», σύμφωνα με την ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Η παγκόσμια περιοδεία -52 συναυλίες τα εισιτήρια για τις οποίες είχαν εξαντληθεί- άρχισε τον Σεπτέμβριο στο Κεμπέκ, πριν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού.

Στη Γαλλία, η Σελίν Ντιόν είχε εμφανίσεις σε έξι ημερομηνίες στο Παρίσι μεταξύ της 26ης Ιουνίου και της 4ης Ιουλίου. Είχε επίσης προγραμματίσει να εμφανιστεί στα μέσα Ιουλίου στο μουσικό συνεταιριστικό φεστιβάλ Vieilles Charrues στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, του οποίου η 29η διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης και μετατέθηκε για τις 15, 16, 17 και 18 Ιουλίου του 2021.

Η Σελίν Ντιόν, στην ανακοίνωση αυτή, αφιερώνει τις «σκέψεις» και τις «προσευχές» της σε «όλους όσοι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και οι οποίοι υποφέρουν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής πανδημίας». «Ξέρω ότι όλος ο κόσμος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Στο τέλος, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία... ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατόν", πρόσθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Οι συνεργάτες της Ντιόν ενθαρρύνουν «το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια συναυλιών μέχρι την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών».

Η προγραμματισμένη συναυλία στην Κύπρο

Βάσει των ημερομηνιών που έχουν δοθεί προς αναβολή από τους συνεργάτες της τραγουδίστριας, δεν επηρεάζεται η προγραμματισμένη συναυλία της στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Νοουμένου ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, μέχρι τότε θα έχουν αρθεί και όλα τα περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα και με πρόσφατες δηλώσεις των αρμόδιων αρχών.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και η εταιρεία παραγωγής, που ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας στην Κύπρο, η οποία μας επιβεβαίωσε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα ακύρωσης της συναυλίας στη χώρας, προς το παρόν, με την αναβολή να αφορά κυρίως την κεντρική Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ