Σε ψησταριά για φαγητό εντόπισαν αστυνομικοί τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία

Μαζί με τον λογαριασμό (της ψησταριάς) θα πληρώσει και πρόστιμο 300 ευρώ.

Article featured image
Article featured image

Για φαγητό με φίλους, σε ψησταριά της Λάρνακας, εντόπισαν αστυνομικοί το περασμένο Σάββατο τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος καταγγέλθηκε για παρακοή των διαταγμάτων του περί λοιμοκάθαρσης Νόμου, με πρόστιμο 300 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φ», το οποίο δημοσίευσε πρώτο την είδηση, το περασμένο Σάββατο 25 Απριλίου, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, εντοπίστηκε μαζί με δυο άλλα πρόσωπα να τρώει σε ψηστατριά στη Λάρνακα χωρίς να έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά διακίνησης και καταγγέλθηκαν. Εξώδικη καταγγελία έλαβε και ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς για παραβίαση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.

Σε δηλώσεις του στην ίδια ιστοσελίδα, ο Ζαχαρίας Κουλίας, παραδέχθηκε ότι το περασμένο Σάββατο μετέβη σε ψησταριά απ’ όπου συχνά προμηθεύεται φαγητό στη Λάρνακα και όπου, όπως αναφέρει, εξυπηρετήθηκε σε πολύ λίγο χρόνο πριν αποχωρήσει.

Λίγα μέτρα πιο πάνω περίπολο της Αστυνομίας τον ανέκοψε για έλεγχο αναφέροντάς του πως τον είδε εντός του υποστατικού να πίνει καφέ.

Έπειτα από συζήτηση αρκετών λεπτών το περίπολο σταμάτησε κι άλλα δυο πρόσωπα γνωστά στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αχρείαστος πανικός, σύμφωνα με τον κ. Κουλία, ιδιαίτερα όταν διαφάνηκε ότι ο ένας εκ των δύο δεν είχε μαζί του ταυτότητα.

Λίγο αργότερα και αφού αποχώρησε από τη σκηνή, ο κ. Κουλίας ενημερώθηκε από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας ότι θα καταγγελθεί, ενώ αργότερα έλαβε το εξώδικο πρόστιμο.

Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο κ. Κουλίας σημείωσε πως όντως ο ίδιος επικοινώνησε με τον κ. Μιχαηλίδη όχι για τη διαγραφή του προστίμου αλλά για να ψέξει την συμπεριφορά της Αστυνομικού η οποία κατά τη γνώμη του δημιούργησε αχρείαστο πανικό στην περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ