«Χθες βράδυ, στη Λάρνακα, ακριβώς πίσω από το κάστρο, είχα ατύχημα με την μηχανή μου»

Λίγο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, στον παραλιακό των Φοινικούδων, έγραψε αυτό.

Article featured image
Article featured image

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε στα social media, ένας οδηγός μοτοσικλέτας στη Λάρνακα, όταν κατάφερε να βγει σώος έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του. Ο οδηγός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν το βράδυ του ατυχήματος αλλά και να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα τόσο στους αρμόδιους του Δήμου όσο και σε όσους οδηγούν δίκυκλα.

«Χθες το βράδυ στη Λάρνακα, ακριβώς πίσω από το κάστρο (αρχή παραλιακού Φοινικούδων, προς Μακένζι) είχα ατύχημα με την μηχανή μου.

Μετά το ατύχημα, ήμουν σε σύγχυση, οπότε δεν θυμάμαι τα ονόματα και τα πρόσωπα των ατόμων που έτρεξαν να βοηθήσουν. Αν λοιπόν κάποιος από εσάς δει αυτό το μήνυμα, σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο πλήρωμα του ασθενοφόρου και το προσωπικό στο ΤΑΕΠ Λάρνακας που παρά τις δυσκολίες της περιόδου αυτής έκαναν τα πάντα για να με ηρεμήσουν και να με περιθάλψουν.

Υ.Γ 1: Προς όλους τους αρμόδιους: Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος η μηχανή, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, κτύπησε σε έναν από τους πασσάλους που φαίνονται στην φωτογραφία. Ήμουν πραγματικά τυχερός που δεν κτύπησα εγώ πάνω σε έναν απ’ αυτούς. Κάποιος πρέπει να μεριμνήσει να αντικατασταθούν με πλαστικούς (όπως αυτούς στις Φοινικούδες) πριν θρηνήσουμε θύματα.

Υ.Γ 2: Εγώ φορούσα εξοπλισμό και με έσωσε. Όσοι έχετε δίκυκλα ΠΑΝΤΑ κράνος, γάντια, μπουφάν και μπότες.

99118716_10157569651173721_4276878517246885888_o.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ