Σεξομολογήσεις #515: «Θέλω να δοκιμάσω τη ζωή μου χωρίς κάποιον ‘σύντροφο’»

Μόλις χώρισε, λέει στο email, και παράλληλα δηλώνει πως θέλει πολύ να δοκιμάσει τη ζωή της χωρίς κάποιον «σύντροφο», αλλά με έναν άνθρωπο που απλά θα τη νοιάζεται και θα τον νοιάζεται χωρίς να τους δεσμεύει κάτι...

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Θα ήθελα και εγώ μια συμβουλή από εσάς! Ήμουν σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς χωρίσαμε... Εγώ 19 χρόνων και εκείνος 27. Τα πράγματα ήταν τέλεια στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα ότι οι ανάγκες του καθενός μας ήταν διαφορετικές... Γενικά στη ζωή μου δεν είμαι σταθερή. Πάντα ήθελα αλλαγές, αλλά ποτέ δεν θέλησα να είμαι μόνη στην ερωτική μου ζωή. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη ζωή μου χωρίς κάποιον «σύντροφο», αλλά με έναν άνθρωπο που απλά θα με νοιάζεται και θα τον νοιάζομαι χωρίς να μας δεσμεύει κάτι... Καταλαβαίνετε τι εννοώ... Επίσης, δεν ξέρω αν έκανα καλά που χώρισα. Γενικά, ένα μπάχαλο στο μυαλό μου. ΒΟΗΘΕΙΑ!

Υ.Γ. θα ήθελα να παραμείνω ανώνυμη.

Για να ξεφύγεις από μπάχαλα και κουλουβάχατα, βάλε πρώτα σε τάξη και σε βαθμό προτεραιότητας τα «θέλω» σου. Δεν είναι κακό να αποζητάς και να απαιτείς έρωτα στη ζωή σου (κι ας τρως χυλόπιτα ή χωρίζεις αδικαιολόγητα κατά περιόδους!). Είσαι νέα, έχεις μια διαδρομή μπροστά σου, φάνου έξυπνη να περπατήσεις σε μονοπάτια που θα σου φέρουν μόνο χαρά! Αν αναζητάς συντροφικότητα, θα την έχεις, αλλά μαζί θα της θα πρέπει να αντέξεις και τα σκαμπανεβάσματα και τις ανατροπές της, τα ωραία της και τις ηδονές της. Αλλιώς, μείνε μόνη. Θα είναι πεζό αλλά χωρίς έξτρα σκοτούρες... Κι εγώ σε σύγκοψα ότι τούτο ψάχνεις αυτό τον καιρό... Άρα, τι τελικά θέλεις; Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μην σε παρασύρουν τα καπρίτσια σου. Και να παίρνεις αποφάσεις αφού πρώτα σκεφτείς τα επακόλουθα. Βλέπεις... οι σχέσεις δεν είναι παίζω-ξιπαίζω, αλλά σε αγαπώ με αγαπάς!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ