Κυκλοφόρησε (τελικά) το βίντεο από την επίθεση με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Το βίντεο τράβηξε θαμώνας του μαγαζιού και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τι έγινε εκείνη την ημέρα.

Article featured image
Article featured image

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από τη στιγμή του επεισοδίου μεταξύ γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά.

Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, ήθελε μία γυναίκα να πλησιάζει τον υφυπουργό σε εστιατόριο, που έτρωγε, στη Θεσσαλονίκη και να του ζητάει μία φωτογραφία. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως απέναντι από τη γυναίκαι και τον υπουργό στέκεται ένα μικρό αγοράκι, πιθανόν ο γιος της εν λόγω κυρίας, ο οποίος κρατάει το κινητό για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Εν τέλει η γυναίκα σηκώνει ένα ποτήρι με νερό, που βρισκόταν στο τραπέζι και το ρίχνει στο κεφάλι του υφυπουργού και να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ουκ ολίγες φορές αναστάτωσε το διαδίκτυο και τις αρχές καθώς παραβίαζε κάθε νομοθεσία και διάταγμα που αφορούσαν την πανδημία γιατί θεωρούσε πως όλα ήταν ψεύδη και φτιαχτά.


Μετά την επίθεση η γυναίκα απομακρύνθηκε από την ασφάλεια του καταστήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, από όπου και αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά τη λήξη του περιστατικού, κυκλοφόρησε στο Twitter βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, δίνοντας εικόνας στα όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ