Και δεύτερη γυναίκα στο υπουργικό; [ποιο όνομα φημολογείται]

Μπορεί η Ζέτα Αιμιλιανίδου να εκπροσωπεί επάξια όλες τις γυναίκες στο υπουργικό, όπως είχε δηλώσει προ καιρού ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ωστόσο φαίνεται πως η αποχώρηση Λακκοτρύπη, αναιρεί τις τότε δηλώσεις του Κυριάκου Κούσιου.

Article featured image
Article featured image

Από νωρίς σήμερα η είδηση για την αποχώρηση του Γιώργου Λακκοτρύπη από το υπουργείο Ενέργειας, αποτελεί hot topic στα social media. Αρχικά γιατί η αποχώρηση αυτή γίνεται εκτός προγραμματισμένου ανασχηματισμού, παρότι η φημολογία ξεκίνησε από πέρσι, ενώ παράλληλα υπάρχει έντονη ψυθυρολογία πως θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιό του σε μία γυναίκα που ήδη έχει σχετικό πόστο στην κυβέρνηση.

Αν και υπήρχαν πληροφορίες ότι ο/η διάδοχος θα μπορούσε να γίνει γνωστός/ή μετά το πέρας του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου, αυτό ενδεχομένως να λάβει μικρή αναβολή αφού την επόμενη βδομάδα 23 Ιουνίου ο Γιώργος Λακκοτρύπης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ισραήλ όπου θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται και έχουν γραφτεί έντονα για τη διαδοχή του είναι αυτό της νυν Υφυπουργού Ναυτιλίας Νατάσας Πηλείδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ