Και ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά έχει κάτι να πει στον Βασίλη Τσιάρτα

Ο πατέρας του διάσημου Έλληνα χορευτή απαντά στην επίθεση του πρώην ποδοσφαιριστή για τη διαφήμιση αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου ένα κορίτσι έχει βάψει τον πατέρα του βάζοντάς του και κοκαλάκια στα μαλλιά…

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω το σχόλιο που έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βλέποντας τη διαφήμιση της ΑΒ Βασιλόπουλος:


vasilo2.jpg


Ανάμεσα στους λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους που απάντησαν, οι οποίοι ασκούν επιρροή στον κόσμο (όπως θα έπρεπε να είχε κάνει και ο ίδιος ο Τσιάρτας αντί να βγάζει οχετό), ήταν και ο κύριος Νεοπτόλεμος Δημουλάς, πατέρας του Στέφανου Δημουλά, ο οποίος το 2018 φωτογραφήθηκε με τον διάσημο χορευτή γιο του για το εξώφυλλο του πιο γνωστού LGBTQ βρετανικού περιοδικού, του Attitude.

Γράφει ο Νεοπτέλομος Δημουλάς:

«Απάντηση ενός ευτυχισμένου μπαμπά στον κ. Τσιάρτα.

Συνυπογράφει η υπερήφανη και για τους τρεις τους (σύζυγο και 2 γιους) μαμά, Lucy Ntinou, με την ελπίδα να υπάρχουν μόνο ευτυχισμένα παιδιά χάρη στις οικογένειές τους.

Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, Με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.

Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ’ εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.

ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία. Η δική μου ανωμαλία συνίσταται στο ότι λατρεύω και τους δυο γιους μου έτσι όπως ακριβώς είναι και είμαι βέβαιος πως κι εκείνοι αισθάνονται το ίδιο για εμένα».


Τέτοιον μπαμπά έχω, γράφει ο Στέφανος.


Τέτοιον μπαμπά έχω! Απάντηση στον Vasilis Tsiartas για την διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος! ''Απάντηση ενός...

Posted by Stefanos Dimoulas on Monday, 22 June 2020


Μπράβο στον κύριο Νεοπτόλεμο που μας υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά το αυτονόητο, δηλαδή από τι συστατικά θα πρέπει να είναι φτιαγμένη η σχέση γονιών και παιδιών.

Το ίδιο έκανε χθες και ο Κύπριος ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, με ανάρτησή του στο Twitter (δες πιο κάτω σχετικό άρθρο).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ