Αν δεν μπορείς να βγεις για ποτό, χτίσε ένα μπαρ στον κήπο σου

Μια οικογένεια, πάντως, το έκανε πράξη!

Article featured image
Article featured image

Εν μέσω κορωνοϊού τα πράγματα ήταν δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Το lockdown ανάγκασε τους ανθρώπους να κλειστούν στα σπίτια τους, στερώντας τους τις αγαπημένες τους συνήθειες. Μια απ' αυτές ήταν και αυτά τα ένα δυο ποτηράκια αλκοόλ που χρειάζονται, για να στανιάρεις από το ζόρι της μέρας. Και εντάξει, μπορείς να τα πιεις και μόνος σου, αλλά με φιλαράκια έχουν άλλη χάρη!

Υπό τις περιστάσεις, λοιπόν, άλλοι εφάρμοσαν την τεχνική της online μπαρότσαρκας, ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν τη μερική αποτοξίνωση, αναζητώντας άλλα χόμπι. Εντούτοις, την πιο πρωτότυπη ιδέα την είχε η οικογένεια Crabs, η οποία αποφάσισε να χτίσει μια μπυραρία στον κήπο του σπιτιού της.

ber.jpg


μμμ.jpg


bar.jpg


bar κεντρική.jpg


Απευθύνθηκαν, λοιπόν, σε μια μικρή επιχείρηση, ονόματι «Octavia Chic, Wigan», η οποία ανέλαβε την εκπόνηση του πρότζεκτ.

baar.jpg


barrr.jpg


barrrr.jpg


Η Amy και ο άντρας της, ιδιοκτήτες της επιχείρησης, ξεκίνησαν τα σχέδια και εντός τριών εβδομάδων η μπυραρία «The Drunken Crab» ήταν γεγονός. Εξαιρετικά καλόγουστη με έμφαση στις λεπτομέρειες, η μικροσκοπική αυτή μπυραρία μάς έβαλε σε (σοβαρές) σκέψεις!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ