Ο Kanye West, υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, αναφέρθηκε (και) στον αντίχριστο

Μιλώντας στο Forbes είπε διάφορα…

Συγκεκριμένα, ο μουσικός αποκάλυψε περισσότερες από τις θέσεις της πολιτικής που θα υιοθετήσει στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το Νοέμβριο.Συγκεκριμένα, ο μουσικός αποκάλυψε περισσότερες από τις θέσεις της πολιτικής που θα υιοθετήσει στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το Νοέμβριο.

Είπε πως είναι κατά των αμβλώσεων και πως το κάνει επειδή αυτός είναι «ο λόγος της Βίβλου».

Είπε σε σχέση με την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τη νόσο του Covid-19: «Είναι τόσα πολλά από τα παιδιά μας που εμβολιάζονται και παραλύουν... Έτσι, όταν λένε ότι ο τρόπος που θα διορθώσουμε τον κορωνοϊό είναι με ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου (αντίχριστου). Θέλουν να βάλουν τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να μην μπορούμε να διασχίσουμε τις πύλες του ουρανού». Πρόσθεσε ότι «Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που εξοργίζουν τον Θεό».

Είπε πως επιθυμεί να επιστρέψει τον «φόβο και την αγάπη του Θεού» στην εκπαίδευση.

Είπε για τον Έλον Μασκ, ιδρυτή της Tesla και σύμβουλό του: «Του πρότεινα να είναι ο επικεφαλής του διαστημικού μας προγράμματος».

Είπε, τέλος, ότι σκοπεύει να τερματίσει την αστυνομική βία, αλλά πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί είναι επίσης άνθρωποι» και ότι αντιτίθεται στη θανατική ποινή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ