Τύπος έπεσε από ταράτσα για να αποφύγει επίθεση από μπαμπουίνο [ΒΙΝΤΕΟ]

Εν τω μεταξύ ο μπαμπουίνος άραζε χαλαρός στην ταράτσα και ούτε που του είχε δώσει σημασία.

Article featured image
Article featured image

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες, λέει η λαϊκή ρήση και η περίπτωση στην Κένυα περιγράφει ακριβώς αυτό το πράγμα, μόνο που αντί για κότες, πρωταγωνιστούν μπαμπουίνοι.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, δείχνει έναν άντρα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω στην ταράτσα ενός τετραώροφου κτιρίου, προκειμένου να διώξει τους μπαμπουίνους από την ταράτσα. Οι οποίοι, άραζαν χαλαρά απολαμβάνοντας τη θεά.

Όταν, βέβαια, ο μπαμπουίνος αντιλαμβάνεται πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το χώρο, σηκώνεται και πάει προς το μέρος του άνδρα, με τον δεύτερο να αφήνει τα χέρια του και να πέφτει από την οροφή στο έδαφος, σπάζοντας, ευτυχώς, το χέρι του και αποκτώντας μερικά τραύματα στο πρόσωπο του.

Το περιστατικό συνέβη στο Ναϊρόμπι. Όπως είπε ο Dickson Maina, οδηγός ταξί, στην εφημερίδα Standard, ανέβηκε στην οροφή όταν άκουσε τους γείτονές του να φωνάζουν. Τότε αποφάσισε να βοηθήσει και να προσπαθήσει να διώξει τον μπαμπουίνο, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.Με πληροφορίες του BBC/Standard

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ