Γιατρός δίνει συμβουλές στο TikTok για το πώς να φορέσουμε τη μάσκα ακόμη πιο προστατευτικά

Το ολιγόλεπτο και πολύ χρηστικό βίντεο γίνεται το απόλυτο παγκόσμιο viral.

Article featured image
Article featured image


Ποιος να το πίστευε πριν μερικούς μήνες πως τα βίντεο που θα γίνονταν παγκόσμια viral το 2020, θα αφορούσαν τις χειρουργικές μάσκες και πώς να τις φοράμε για φουλ προστασία από έναν ιό.

Κι όμως η πανδημία άλλαξε τα πάντα και μάλλον για πάντα, οπότε τέτοιου είδους βίντεο αποτελούν βούτυρο για το ψωμί όλων μας.

Η γιατρός Olivia Cuidmd παρουσίασε TikTok Hack το πώς να φοράμε τη μάσκα μας για να ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπό μας. Η Cuidmd έδειξε κάποια βήματα ώστε να προστατευτούμε ακόμη πιο αποτελεσματικά. «Ξεκινήστε με το πλύσιμο των χεριών σας. Εδώ έχω μια χειρουργική μάσκα με χαλαρή εφαρμογή, και όπως μπορείτε να δείτε, οι πλευρές του προσώπου σας αφήνονται πολύ εκτεθειμένες στο εξωτερικό», αναφέρει στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια, έδωσε οδηγίες στους θεατές να διπλώσουν τις μάσκες τους στη μέση και στη συνέχεια να πάρουν το βρόχο του αυτιού σε κάθε πλευρά και να το δέσουν με έναν κόμπο. «Δέστε τον κόμπο όσο το δυνατόν πιο κοντά στις γωνίες της μάσκας σας, οπότε είναι ωραίο και ασφαλές», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ