Τσιτσιπάς: «Έχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!»

Η ατάκα αυτή του Στέφανου Τσιτσιπά ώθησε έναν χρήστη του Twitter να του κάνει μια ερώτηση, ο οποίος έδωσε μια απάντηση που (και πάλι) δεν άρεσε.

Article featured image
Article featured image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει το «αγαπημένο» πρόσωπο του Twitter το τελευταίο διάστημα. Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση για τα Harrods, τα οποία «πρέπει κάποιος να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής που ανάγκασε μέχρι και τον πατέρα του, αλλά και την ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης να τον υπερασπιστούν δημόσια.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς βρισκόταν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς ήταν στα Εμιράτα εδώ και αρκετές εβδομάδες κάνοντας προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα λάβει μέρος.

Τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε ξανά κριτική εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα «QnA» στο Twitter. Αρχικά έγραψε: «Έχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλώντας έτσι τους εν Ελλάδι και μη θαυμαστές του σε διάλογο.Όταν κάποιος τον ρώτησε χαριτολογώντας «ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή», ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Άλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla».

Όπως είναι λογικό, η απάντησή του πυροδότησε πλειάδα απαντήσεων, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι μια... πανάκριβη λύση για την κλιματική αλλαγή.


Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αγοράσει Tesla το 2019, λέγοντας μάλιστα τότε πως δεν ξέρει να οδηγεί, όμως το πήρε για όταν θα μάθαινε.Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ