Το «Squid Game» έρχεται για δεύτερη σεζόν και μπορείτε να ουρλιάξετε ελεύθερα

Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

Article featured image
Article featured image



Ο δημιουργός του κορεάτικου θρίλερ «Squid Game», ο Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε, χθες Τρίτη 9/11 σε μια συνέντευξή του με το Associated Press πως θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει τόση πολλή πίεση, τόση πολλή ζήτηση και τόση πολλή αγάπη για μια δεύτερη σεζόν, που με κάνει να νιώθω πως δεν έχουμε άλλη επιλογή! Θα υπάρξει όντως δεύτερη σεζόν».



Ο δημιουργός πρόσθεσε πως ακόμα βρίσκεται στη «διαδικασία σχεδιασμού» και δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν ή για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.


Μαζί με αυτήν την πολύ καλή είδηση για τους απανταχού φαν, ο Hwang επιβεβαίωσε ότι ο Seong Gi-hun, ο πρωταγωνιστής της πρώτης σεζόν του Squid Game που υποδύθηκε ο Lee Jung-jae, θα επιστρέψει και για τον δεύτερο γύρο. «Σας το υπόσχομαι αυτό, ο Gi-hun θα επιστρέψει», είπε ο Hwang στο Associated Press ενώ στεκόταν δίπλα στον Lee. «Θα κάνει κάτι για τον κόσμο».



Το κορεάτικο δράμα επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο και γρήγορα έγινε η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά της πλατφόρμας, κρατώντας την πρώτη θέση στις 10 πιο δημοφιλείς εκπομπές και ταινίες του Netflix για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, εκθρονίζοντας ακόμη και το «Casa de Papel».


Με πληροφορίες από nbcnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ