«Θέλησα να του μπήξω ένα μαχαίρι στην καρδιά, όπως έκανε αυτός σε εμένα»

Η συγκλονιστική ιστορία μιας μητέρας που ανακάλυψε πως η νεκρή κόρη της βιάστηκε από τον Βρετανό νεκρόφιλο. - Η σύνδεση με την Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Προσοχή: Το κείμενο περιέχει περιγραφές που μπορεί να ενοχλήσουν


Με μια συγκλονιστική αναφορά που έχει να κάνει με την Κύπρο ξετυλίγεται η υπόθεση του ηλεκτρολόγου Ντέιβιντ Φούλερ στη Βρετανία, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες το 1987, ενώ ευθύνεται και για τη σεξουαλική κακοποίηση περίπου 100 πτωμάτων γυναικών σε νοσοκομεία του Κεντ, στα οποία εργαζόταν επί χρόνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 67χρονος φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το πτώμα της Τουρκοκύπριας Azra Kemal τρεις φορές στο νεκροτομείο που τη μετέφεραν μετά τον θάνατό της. Στο δημοσίευμα περιγράφεται η στιγμή που οι αστυνομικοί ανακοινώνουν στη Nevres, μητέρα της Azra, ότι η κόρη της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Φούλερ.0_gs202007_1.jpg
Η Azra KemalΗ Nevres στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης βγήκε εκτός εαυτού και θεωρώντας ότι ο βιαστής της κόρης της κρατείτο στον αστυνομικό σταθμό Colindale, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξε, τρέμοντας και κλαίγοντας, να βρει και να τιμωρήσει τον Φούλερ.

0_Azra-Kemal-death-inquest.jpg
Η Nevres Kemal«Αυτή η οργή… Η μόνη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τον αφήσω να ξεφύγει. Μόλις μου είπαν ότι την είχε βιάσει στον νοσοκομείο όταν ήταν νεκρή. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Να τον βρω, να τον τιμωρήσω. Είμαι η μητέρα της. Εάν τον έβρισκα, είμαι 99,9% σίγουρη ότι θα κάρφωνα το μαχαίρι στην καρδιά του, γιατί το ίδιο έκανε αυτός σε μένα. Η σκέψη ότι τη βίασε, ότι άγγιξε τα μαλλιά της, το δέρμα της…», ανέφερε στο ίδιο δημοσίευμα.

Εντούτοις, πριν φτάσει στον αστυνομικό σταθμό τής πέρασαν χειροπέδες. Θυμάται ότι φώναζε «βίασαν την κόρη μου σε ένα νοσοκομείο και είναι νεκρή». Την έβλεπαν όμως και σκέφτονταν εάν χρειαζόταν ψυχιατρική βοήθεια.

Όταν της ανέφεραν τα δικαιώματά της, αυτή ούρλιαζε «τι κάνετε; Πρέπει να βάλω ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βιάζει το παιδί μου. Είμαι η μητέρα της. Είμαι εδώ επειδή ψάχνω για τον Ντέιβιντ. Πρέπει να τιμωρηθεί».

2_263519657-1.jpg
Ο Ντέιβιντ ΦούλερΛόγω της ανησυχίας ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της τέθηκε υπό κράτηση για 34 ώρες. Όταν έμαθαν τι έγινε με την Azra έγιναν πιο μαλακοί μαζί της. Μία αστυφύλακας έκλαιγε όταν της έπαιρνε δαχτυλικά αποτυπώματα, λέγοντάς της «Είναι τρομερό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ακούσαμε ξανά κάτι τέτοιο».

Να σημειωθεί ότι η νεαρή Τουρκοκύπρια πέθανε όταν έπεσε από γέφυρα στο Kent λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο όχημά της. Προηγουμένως είχε μιλήσει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο και της είπε κλείνοντας «σε αγαπώ, είμαι στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι».

Η Nevres πλέον συντετριμμένη, αναφέρει: «Η καρδιά μου είναι διαλυμένη. Όταν συμβεί αυτό, δεν μπορείς να το κατανοήσεις. Δεν μένει τίποτα για να σπάσει. Έκατσα στο κελί και σκεφτόμουν “μακάρι να μη γεννούσα την Azra”».


Η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη Βρετανία

Σύμφωνα με τις καταθέσεις στη δίκη, ο Φούλερ κακοποίησε τις σορούς δύο θυμάτων του, αφού τις σκότωσε, ενώ προέβη και στο βιασμό τουλάχιστον 99 πτωμάτων που βρίσκονταν στα νεκροτομεία δύο νοσοκομείων στην ίδια περιοχή στο διάστημα από το 2008 έως το Νοέμβριο του 2020.

Το νεαρότερο θύμα του πιστεύεται ότι ήταν ένα εννιάχρονο κορίτσι, σε μια υπόθεση που περιγράφεται ως η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη χώρα.

Κατά τη σύλληψη του Φούλερ στο σπίτι του, η αστυνομία βρήκε 4 εκ. φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης, κυρίως από το διαδίκτυο αλλά και φωτογραφίες του ίδιου να κακοποιεί τα θύματά του. Βρέθηκαν επίσης χειρόγραφες σημειώσεις του, στις οποίες περιέγραφε ορισμένα από τα πτώματα που είχε κακοποιήσει.

Η αστυνομία του Κεντ έχει ανοίξει ειδική γραμμή επικοινωνίας για συγγενείς θυμάτων που έχουν λόγους να πιστεύουν ότι οι αγαπημένες τους ίσως κακοποιήθηκαν από τον Φούλερ μετά από το θάνατό τους.


Πηγή : Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ