Ο μικρός Νικόλας χρειάζεται τη βοήθειά μας και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε

Πριν από έναν χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο και φέτος ήταν τα δεύτερά του Χριστούγεννα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

Article featured image
Article featured image


Ήταν λίγο πριν από τα περσινά Χριστούγεννα όταν ο 4 ετών, τότε, Νικόλας διαγνώστηκε με μεταστατικό νευροβλάστωμα (καρκίνος στο στάδιο 4). Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από οικογένεια, φίλους και τη θαλπωρή του σπιτιού. Ένα χρόνο και πολλές θεραπείες μετά, ο μικρός Νικόλας συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του από τη Γερμανία.

Δεν έπαψε ποτέ του όμως να χαμογελά, ανέφερε μιλώντας στο SigmaLive ο πατέρα του, Steven Σοφοκλέους.

«Ο Νικόλας συνεχίζει να παλεύει εδώ και έναν χρόνο. Μετά τη διάγνωσή του προχώρησε σε 8 χημειοθεραπείες στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται στη Γερμανία για ειδική θεραπεία. Ο Νικόλας μας δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά, είναι πολύ γενναίος και αυτό θα ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο. Δεν πρέπει να χάσει ποτέ την ελπίδα», είπε.

Η οικογένεια πήρε μια δύσκολη απόφαση ώστε ο Νικόλας να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να λάβει δοκιμαστικό εμβόλιο που στοιχίζει 250.000 ευρώ και ζητά τη βοήθειά μας.

μικροσνικολας.jpgΣτο μήνυμά της μέσα από τη σελίδα Nicholas The Brave - Fighting against Stage 4 Neuroblastoma Cancer, η οικογένεια του Νικόλα αναφέρει:

«Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το πόσο μας στηρίζετε σε αυτό το δύσκολο ταξίδι που αντιμετωπίζει ο Νικόλας μας από τόσο νωρίς στη ζωή του. Το να είναι κάποιος υγιής είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να έχει.

Ενώ αυτή η μέρα ήταν και για εμάς – όπως και για όλο τον κόσμο – οικογενειακή, αυτά θα είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που ο Νίκολας βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς τον πατέρα του και τον αδερφό του. Ο 3ος κύκλος της ανοσοθεραπείας ξεκίνησε χθες, την ημέρα των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα λευκά αιμοσφαίρια του εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Η θεραπεία θα διαρκέσει, και αυτή την φορά, για 10 ημέρες όπου θα του χορηγείται το φάρμακο ανοσοθεραπείας συν τα άλλα παυσίπονα, ώστε το σώμα του να μην υποφέρει.

Ο Νικόλας μας δεν είναι το μόνο παιδί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, υπάρχουν και άλλα τόσα παιδιά που δίνουν τις δικές τους μάχες για να κρατηθούν στη ζωή. Αν μπορείτε, κάντε μια προσευχή και για αυτά τα παιδιά. Για όλα αυτά τα παιδιά που αυτές τις ημέρες έπρεπε να ανοίγουν δώρα και να περνούν χρόνο με φίλους και συγγενείς, και όχι να βρίσκονται στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή τους. Δυστυχώς, σε αυτό το άσχημο ταξίδι που βρισκόμαστε, είδαμε και πολλά παιδιά που και αυτά υποφέρουν με Νευροβλάστωμα που δυστυχώς έχασαν τη μάχη. Για αυτούς τους γονείς, αυτή η εποχή που θα έπρεπε να είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, είναι η πιο δύσκολη. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Ο Νικόλας μας είναι πλέον 5 χρονών και καταλαβαίνει πολλά. Αλλά δεν καταλαβαίνει το γιατί δεν μπορεί να είναι στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Μας ρωτούσε γιατί αυτός να λείπει από το σπίτι του, και έκλαιγε. Πώς εξηγείς στο παιδάκι σου 5 χρονών ότι αυτό δεν γίνεται και, όχι μόνο δεν μπορεί να είναι σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για την επόμενή του θεραπεία; Ο ψυχικός πόνος που προκαλεί αυτή η ασθένεια είναι μερικές φορές τόσο έντονος που δύσκολα μπορεί κάποιος να την καταλάβει.

Για όσους μπορούν να βοηθήσουν ή να μοιραστούν αυτήν την ανάρτηση, μπορούν να γίνουν στα παρακάτω:

Go Get Funding:
https://gogetfunding.com/nicholas-the-brave/


Bank of Κύπρος Αριθμός Λογαριασμού 033700004185

IBAN CY88002003370000000000418500

SWIFT / BIC BCYPCY2N

Όνομα λογαριασμού TAIROVA ALFIA


Revolut: @ alfia2a5i

Δικαιούχος Alfia Tairova

IBAN LT89 3250 0481 3187 0275

BIC REVOLT21


Paypal: paypal.me/NicholasFightsCancer

Paypal email: nicholassofocleous81@gmail.comΠηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ