Ο Άγιος Βασίλης προσγειώθηκε απότομα στη Λάρνακα [κυριολεκτικά]

Η ξαφνική προσγείωσή του -όπως ήταν αναμενόμενο- έγινε viral στο κυπριακό TikTok.

Article featured image
Article featured image


Ένα βίντεο από τη Λάρνακα που αναρτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο TikTok κατάφερε να γίνει viral μαζεύοντας περισσότερα από 60 χιλ. like, απεικονίζοντας την πτώση ενός άντρα ντυμένου ως Άγιος Βασίλης.

Το βίντεο 8 δευτερολέπτων, τα οποία ήταν αρκετά για να καταγράψουν το δράμα που βίωσε ο άνθρωπος, ξεκινά με την εικόνα ενός Άγιου Βασίλη πάνω στο έλκηθρό του, το οποίο τραβά ένας τάρανδος στους δρόμους της Λάρνακας. Καθώς χαιρετούν τον κόσμο οδεύοντας προς τον προορισμό τους, το έλκηθρο που κουβαλούσε τον άντρα, έπεσε σε μία λακκούβα και μέσα σε δευτερόλεπτα ο άνδρας εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε με φόρα στο έδαφος.



Όσοι παρακολουθούσαν αυτό το σκηνικό έσπευσαν να βοηθήσουν τον άντρα που βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο και κρατούσε την πλάτη του, ενώ ο Τάρανδος παρακολουθούσε έντρομος το σκηνικό κρατώντας το κεφάλι του.

Όσοι χρήστες είδαν το βίντεο φαίνεται πως βρήκαν το σκηνικό ξεκαρδιστικό και άρχισαν να σχολιάζουν πράγματα όπως «Ωχ όχι, ο Άι Βασίλης χάλασε», «Πόσο οι φετινές γιορτές αυτό το βίντεο» και «Είναι που το έλκηθρο είναι φτιαγμένο για να πετάει και δεν πάει στις λακκούβες».

Από τα σχόλια επίσης δεν έλειψαν και γνωστοί Κύπριοι TikTokers όπως η αγαπητή Τούλλα (που ξέρει που ούλλα) η οποία απάντησε «oh dear» σε ένα σχόλιο που έλεγε «Εποσπάστην ο Santa».

Ευχόμαστε πάντως, το χτύπημα να ήταν ελαφρύτερο απ’ ό,τι φάνηκε και ο Άγιος Βασίλης να είναι καλά και να προλάβει να μοιράσει δώρα στα παιδάκια της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ