Τάσος Ξιαρχό: Η εξομολόγηση για τον βιασμό στα έξι του χρόνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης στα έξι του.

Ο ταλαντούχος performer ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου και αποκάλυψε πως στην τρυφερή ηλικία των έξι τον βίασε ένα αγόρι από τη γειτονιά και οι γονείς του δεν του στάθηκαν ποτέ.

Αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα και βίαια παιδικά χρόνια που έζησε και μοιράστηκε ένα περιστατικό που βίωσε σε ένα μπαρ της Πατησίων.

«Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός»

«Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολλή βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο».*Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγους μήνες πριν στη CITYΟ βιασμός στα έξι του χρόνια

«Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών, με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά», είπε ο Τάσος και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα βρώμικο μπαρ που τον πήγε γνωστό του πρόσωπο.


Το μπαρ με τα ανήλικα στην Πατησίων

«Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο. Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ. Κάποιος άλλος μπορεί να κυλούσε. Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με έναν άνθρωπο που ξέρετε. Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε τον μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο, σε ένα μπαρ. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες. Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Μου είπε πάμε μια βόλτα. Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορεί να σε μαγνητίσει εύκολα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις 5 καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα, δεν θα πω κάποια άλλη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ