Σεξομολογήσεις #545: «Το αγόρι μου είπε μου με τρόπο να κάμουμε swinging»

Μια σκέψη που έκανε ένα ζευγάρι τούς έβαλε σε μια διαδικασία να στείλουν email στην Tipster. Ναι μεν η ιδέα τους αρέσει, έχουν παρόλα αυτά πολλούς ενδοιασμούς.

Σεξομολογήσεις #545: «Το αγόρι μου είπε μου με τρόπο να κάμουμε swinging»

Μια σκέψη που έκανε ένα ζευγάρι τούς έβαλε σε μια διαδικασία να στείλουν email στην Tipster. Ναι μεν η ιδέα τους αρέσει, έχουν παρόλα αυτά πολλούς ενδοιασμούς.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Tipster μου χαίρετε! Το email σού το στέλνουμε μαζί με το αγόρι μου, αφού το συζητήσαμε και αποφασίσαμε πως είσαι το κατάλληλο άτομο να μας βοηθήσεις. Έχουμε σχέση 6 χρόνια και περνάμε καλά και γενικά και στο σεξ, αλλά το τελευταίο διάστημα και οι δύο νιώθουμε πως το πράγμα άρχισε να βαλτώνει. Βασικά, εν έμεινε κάτι που εν εδοκιμάσαμε στο κρεβάτι, τζαι πλέον άρκεψε να γίνεται βαρετή η φάση. Μια μέρα που ήμασταν πας τα κινητά μας τζαι οι δκυο, γυρίζει το αγόρι μου και μου δείχνει μιαν ιστοσελίδα με ζευγάρια που ψάχνουν άλλα ζευγάρια. Ουσιαστικά, ελάλεν μου με τρόπο να κάμουμε swinging. Στην αρχή εσοκαρίστηκα, αλλά όσο περνούσεν ο καιρός τζαι εσκέφτουμούν το, έψηνέ με όλο και περισσότερο η ιδέα, αλλά νομίζω πως φοούμαι. Γι’ αυτό αποφασίσαμεν να στείλουμε σ’ εσένα να μας πεις τη γνώμη σου. Νομίζεις πως κάτι τέτοιο θα χαλάσει τη σχέση μας; Αν του αρέσει η άλλη; Ή εμένα ο άλλος; Αν γίνει λόγος να χωρίσουμε; Αν δεν μας ανανεώσει τελικά τούτη η φάση τζαι πάει άδικα; Να τον εμπιστευτώ τζαι να το κάμουμε ή όι;

Τι μου θυμίζεις τωρά! Είδες ποτέ την ταινία Safe Sex; Έτσι επροβληματίζετουν και το ζευγάρι του γιατρού με την… αλανιάρα του κυρία. Το λοιπόν! Να μεν κάμετε έτσι πελλάρα. Εν ξιμαρισιά σκέτη. Ποιος σου εγγυάται για το ζευγάρι που εν να σας εμφανιστεί; Νομίζεις εν να σας πουν από πού κρατάει η σκούφια τους τζαι τι σκουφί (προφυλακτικό) εν να φορέσει ο λεγάμενος; Τζαι άτε, εσυμφωνήσετε να το κάμετε. Πού προβλέπετε να γίνει η φάση; Με τούτο ούλλο το κακό του κοβίντ, θα πρέπει να πάεις σε ένα ουδέτερο μέρος. Όμως, πού ξέρεις τι υγειονομικές προφυλάξεις παίρνουν τζαμαί; Και μην μου πεις ότι… εναλλακτικά θα το κάμετε στο δικό σας σπίτι. Δεν είναι σωστό. Όι… όι! Να μεν κάμετε σουίγκινγκ έτσι καιρούς. Αν, όντως, η σχέση σας νιώθετε ότι βαλτώνει, βρείτε τρόπο να ξελασπώσετε μόνοι σας, με αλληλοκατανόηση και αλληλοβοήθεια. Μιλήστε το, βασανίστε το, δουλέψτε το, ανακαλύψτε το αδύναμο σας σημείο και ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ το. Η σχέση θέλει δουλειά για να κρατηθεί. Θέλει πίστη για να πετύχει. Βάλτε λίγο από τα δύο αυτά συστατικά μέσα στη δική σας σχέση και δείτε την να ξεβαλτώνει μια και καλή.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ