Απόσπασμα από το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision

Γεύση από τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021, με τίτλο «Last Dance» και ερμηνεύτρια τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) δόθηκε στη δημοσιότητα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, προεπισκόπηση του τραγουδιού «Last Dance» έγινε διαθέσιμη στα ψηφιακά μουσικά καταστήματα, καθώς εκεί αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά την επίσημη παρουσίαση του βίντεο κλιπ.

Φυσικά, από το απόσπασμα απουσιάζουν τόσο η εξαιρετικά εντυπωσιακή γέφυρα του τραγουδιού όσο και η κορύφωση του «Last Dance».

Ενημερωτικά, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Last Dance» θα παρουσιαστεί σήμερα (Τετάρτη 10/03), στις 17:00, μέσα από το ERTFLIX, δηλαδή την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχει σκηνοθετηθεί από τον Κωνσταντίνο Καρύδα και το κομμάτι είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, σε στίχους της Sharon Vaughn, ενώ την καλλιτεχνική εμφάνιση υπογράφει ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Επίσης, η Stefania στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Last Dance», το οποίο έχει άρωμα ‘80s, εμφανίζεται ως μια σέξι και δυναμική ποπ ντίβα με ονειρική διάθεση.

Ακόμα, έχει επισημανθεί πως το βίντεο κλιπ δεν έχει άμεση σύνδεση με τη σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, η οποία θα γίνει στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ από τις 18 έως τις 22 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ