Jobalito: Η νέα, καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας… τώρα στη διάθεσή μας

Το Jobalito.com κάνει μπάσιμο στην κυπριακή αγορά εύρεσης εργασίας και υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα!

Article featured image
Article featured image

Η πλατφόρμα έχει σαν στόχο να βοηθήσει το κοινό να βρει τη δουλειά που του ταιριάζει και να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου υποψηφίου για τις επιχειρήσεις, εύκολα και γρήγορα, με τη χρήση έξυπνης τεχνολογίας και αυτοματοποιημένων εργαλείων.

Με τη χρήση εξειδικευμένων και αναλυτικών φίλτρων αναζήτησης, τη δυνατότητα δημιουργίας βιογραφικού, τη λειτουργία αυτόματων ειδοποιήσεων για νέες θέσεις εργασίας με push notifications ή emails μέσω χρήσης «Παρατηρητών» και το πρωτοποριακό και μοντέρνο σχεδιασμό του, κάνει τη διαδικασία μία ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία.

Από την άλλη, η τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας και οι υπηρεσίες της, προσφέρουν στους εργοδότες την ευκαιρία να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην προσπάθεια τους για σωστή στελέχωση και επικοινωνία με το κυπριακό κοινό.

Στα πιο πάνω δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην απαραίτητη, φιλική και εντελώς δωρεάν διάθεση της Jobalito εφαρμογής (app) για όλα τα κινητά.

Σημαντικό και το γεγονός ότι οι εμπνευστές του Jobalito.com στοχεύουν διαρκώς σε μια καινοτόμο φιλοσοφία για την απασχόληση και την επιχειρηματική ανάπτυξη, που θα ενισχύσει ταυτόχρονα τις σχέσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων σε διάφορα επίπεδα της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ