Ανακοινώθηκαν οι πρώτες live (ακουστικές) εμφανίσεις μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Κάθε μέρα live… στην πρωτεύουσα.

Article featured image
Article featured image
Υπενθυμίζουμε ότι η απόσταση του τραγουδιστή από τον πλησιέστερο θαμώνα πρέπει να είναι 3 μέτρα.Μαζί με την ανακοίνωση των νέων μέτρων χαλάρωσης και την επαναλειτουργία των εξωτερικών χώρων εστίασης, ανακοινώθηκαν και οι πρώτες live εμφανίσεις, από μαγαζιά της πρωτεύουσας.

Αν και αρκετοί μουσικοί βρήκαν τρόπο να κρατήσουν επαφή με το κοινό τους, εξ αποστάσεως, μέσω των διαδικτυακών εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα μιας συναυλίας είναι κάτι που έλειψε τόσο στους ίδιους τους μουσικούς όσο και στο κοινό.

Σε ότι αφορά στα μέτρα προστασίας, πέρα από την χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων, είναι σημαντικό να τονίσουμε και την προσθήκη της αυτοσυγκράτησης ως προς την αποφυγή του «λικνίσματος».


Έχοντας αυτά κατά νου, μαζέψαμε και σας προτείνουμε ακουστικές live εμφανίσεις για κάθε μέρα της τρέχουσας εβδομάδας.

Να πούμε πως οι εν λόγω εμφανίσεις είναι ό,τι καταφέραμε να μαζέψουμε από ένα γρήγορο search και ότι θα επανέλθουμε προτείνοντας ακόμα περισσότερες εμφανίσεις. Οπότε, αν διοργανώνετε live, στείλτε μας αν θέλετε τη σχετική ενημέρωση, είτε μέσω Facebook είτε στο email [email protected] , έτσι ώστε να σας συμπεριλάβουμε στο επόμενο άρθρο.

Καλή διασκέδαση να ευχηθούμε, υπενθυμίζοντας πως είναι καλό να έχουμε τον νου μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ