«Σε βίντεο για προώθηση της Κύπρου δεν θα βάζαμε κρεβατάκια, ομπρέλες και κυπριακό καφέ σε άσπρο φλιτζανάκι»

Η CITY μίλησε με τους δημιουργούς του νέο βίντεο που προωθεί το νησί μας ως τουριστικό προορισμό.

«Σε βίντεο για προώθηση της Κύπρου δεν θα βάζαμε κρεβατάκια, ομπρέλες και κυπριακό καφέ σε άσπρο φλιτζανάκι»

Η CITY μίλησε με τους δημιουργούς του νέο βίντεο που προωθεί το νησί μας ως τουριστικό προορισμό.

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την πρόσφατη δημιουργία του βίντεο για λογαριασμό του Visit Cyprus, με τα υπέροχα πλάνα από το Τρόοδος και την ανάδειξη του Αόρατου ως απόλυτου πρωταγωνιστή, συνομιλήσαμε με δύο από τους βασικούς παίκτες της εν λόγω παραγωγής.

Οι ιδρυτές της Black Pepper, Μαρία Αντωνίου και Νικόλας Κουτσάκος, μιλούν για την εμπειρία του εν λόγω project, το οποίο χαρακτηρίζουν ως ένα από τα καλύτερά τους, ενώ δεν παραλείπουν να μοιραστούν μαζί μας όλα αυτά τα κλισέ που θα απέφευγαν να βάλουν σε ένα βίντεο που θα προωθούσε την Κύπρο.

Το συγκεκριμένο δέντρο αποτέλεσε την έμπνευση αλλά και τη βάση για την δημιουργία του πρώτου κυπριακού Gin! How cool is that!


Γιατί επιλέξατε να κάνετε focus στον Αόρατο;

Κάθε video πρέπει να έχει ένα στόρι. Κάθε στόρι πρέπει να έχει έναν σκοπό, έναν προορισμό. Όταν ανακαλύψαμε ότι στην καρδιά του Τροόδους υπάρχει ένας άγνωστος αρχαίος φυσικός θησαυρός, όπως είναι ο συγκεκριμένος «Αόρατος», σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν για εμάς το τέλειο στοιχείο που θα έδινε νόημα στο quest που φτιάξαμε, και που τελικά «έδεσε» όλο το concept!

Ποιο ήταν το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μάθατε γι’ αυτό το δέντρο κάνοντας την έρευνά σας;

Ότι το συγκεκριμένο δέντρο αποτέλεσε την έμπνευση αλλά και τη βάση για την δημιουργία του πρώτου κυπριακού Gin! How cool is that!


2.jpg


Πόσο διήρκησαν τα γυρίσματα και ποιο περιστατικό θυμάστε περισσότερο από αυτά;

Το γύρισμα έπρεπε να διαρκέσει μία και μόνο ημέρα! Στις 5 π.μ. δώσαμε ραντεβού για την εκκίνηση και επιστρέψαμε αργά το βράδυ. Παρόλο που κουραστήκαμε απίστευτα και λιώσαμε στο περπάτημα, περάσαμε τέλεια! Εν μέσω lockdown, μέσα στα βουνά, η μόνη μας επιλογή για φαγητό ήταν τα κρύα σάντουιτς. Η στοίβα με τα σάντουιτς στον πάγκο του φούρνου ήταν σχεδόν τόσο αστεία όσο το βλέμμα της κοπέλας στο ταμείο.

Ποιο ήταν το καλύτερο σχόλιο που ακούσατε γι’ αυτή τη δουλειά;

Oh my ΚΟΤ!

Θα κάνετε κι άλλα αντίστοιχα, σε άλλες περιοχές της Κύπρου, σε συνεργασία με το Visit Cyprus;

Yes! Stay tuned!

Αν έπρεπε να κάνετε ένα βίντεο για την Κύπρο, για προώθηση, προβάλλοντας 5 πράγματα από το νησί, ποια θα ήταν αυτά;

Stay tuned λέμε! Θα δείτε σύντομα… By the way, όμως, είμαστε πάντα ανοικτοί σε ιδέες. Αλήθεια όμως. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε κι’ άλλους Cyprus lovers που θέλουν να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί μας! Οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες στο info@blackpeppercy.com


3.jpg


Και ποια κλισέ θα αποφεύγατε οπωσδήποτε;

Κρεβατάκια, ομπρέλες και κυπριακό καφέ σε άσπρο φλιτζανάκι!

Είναι αυτό το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς σας στη Black Pepper;

Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα μας projects! Σε σχέση με το ερώτημα αν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό... χμ… στη Black Pepper κάνουμε πολλά. Σίγουρα έχουμε μία πολύ ταλαντούχα και εξαιρετική inhouse ομάδα παραγωγής και αυτό φαίνεται σε κάθε μας video. Η visual επικοινωνία αποτελεί την αιχμή του δόρατός μας και επενδύουμε συνεχώς σε αυτή, αφού λόγω των social media, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Αυτό που ψάχνουμε όμως σε κάθε project, είτε αφορά τη διαχείριση της επικοινωνιακής στρατηγικής πελάτη, είτε την κατασκευή μίας ιστοσελίδας, ένα δημιουργικό, ένα post, δεν είναι μόνο τα εντυπωσιακά visuals, αλλά το τι μήνυμα θα περάσουμε στο κοινό μας, τι συναισθήματα θα μεταδώσουμε, ποιο στόρι θα πούμε. Πως δηλαδή θα επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά. Και η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στην Black Pepper! Είμαστε άλλωστε Εταιρεία Ψηφιακής Επικοινωνίας.


4.jpg


Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς; Τι έρχεται στο άμεσο μέλλον;

Δεν είναι καιρός για προβλέψεις… Κάτι πολύ συγκεκριμένο δεν λέμε ακόμα, αλλά το σίγουρο που μπορεί κάποιος να αναμένει από τη Black Pepper είναι πολλή δημιουργικότητα, νέα projects με τα πιο σημαντικά brands στο νησί και πολλή επικοινωνία! Να πούμε τέλος ότι το καλό αποτέλεσμα που βγαίνει από την εταιρεία μας οφείλεται αποκλειστικά στην απίστευτα ικανή και ταλαντούχα μας ομάδα. Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά ξεχωριστά και τους ευχαριστούμε πολύ! Με τέτοια ομάδα, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε αισιοδοξία για το μέλλον. You guys rock!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ