Δέκα φορές θα πέσει, μία θα σηκωθεί και… θα ξαναπέσει

Αυτή τη φορά η Πύλη Εμβολιασμού έπεσε για άλλο λόγο (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση).

Article featured image
Article featured image

Περισσότερο με λαϊκή ρήση μοιάζει πλέον η κατάσταση σε σχέση με την πύλη εμβολιασμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρά με το καινοτόμο τεχνολογικό σύστημα που μας παρουσιάζουν και για το οποίο, όπως μας λένε, πρέπει να περηφανευόμαστε.

Μετά τη ψυχρολουσία της προηγούμενης εβδομάδας, με την ηχηρή πτώση της Πύλης Εμβολιασμού, όταν αυτή άνοιξε για τις ηλικίες 61+ και τις δεκάδες δικαιολογίες που ακούσαμε από τα χείλη των αρμοδίων υπουργών και λειτουργών, αναμέναμε πως δεν θα ξαναγινόμαστε μάρτυρες στο ίδιο φιάσκο. Φευ!

Λίγες μέρες αργότερα και αφού (μας είπαν) ότι το σύστημα αναβαθμίστηκε σε 'deluxe' και πως πλέον θα είναι ανθεκτικό σαν ατσάλι, σήμερα, πρωί-πρωί, με το που άνοιξε η Πύλη για τους 61-63 ετών, έπεσε και πάλι, όπως είχαν πέσει και τα διατηρητέα στην οδό Ισοκράτους, στην παλιά Λευκωσία.

Η δικαιολογία του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, σε αντίθεση με την Πύλη, δεν άργησε να έρθει, με την ευθύνη να μετατίθεται (ξανά) στους πολίτες, οι οποίοι αυτή τη φορά «επέλεγαν ταυτόχρονα» το ίδιο ραντεβού, στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο, για τον ίδιο δικαιούχο.

Η Πύλη Εμβολιασμού υπερφορτώθηκε και τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας, με τους χρήστες να κοιτούν το σχετικό μήνυμα στην οθόνη αποσβολωμένοι.



Σύμφωνα, πάντως, με το αρμόδιο υπουργείο, η Πύλη Εμβολιασμών θα ξανατεθεί σε λειτουργία σήμερα, 15 Απριλίου, στις 14:30 μέχρι τις 20:00, για τα άτομα ηλικίας 61-63 ετών.



Και όποιος έχει τύχει, ας διαβεί… την Πύλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ