Ζευγάρι έκανε τεστ DNA και ανακάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια [Βίντεο]

Η γυναίκα, η οποία αποκάλυψε το γεγονός στο TikTok, δεν γνώριζε τον βιολογικό της πατέρα, ενώ και η μητέρα της ήταν υιοθετημένη.


Ένα τεστ DNA που ο σύντροφος της 22χρονης τής έκανε δώρο στα γενέθλιά της υπήρξε η αρχή του τέλους για το ζευγάρι. Ο ίδιος τής έφερε το τεστ, μιας και η κοπέλα δεν γνώριζε ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Ταυτόχρονα και η μητέρα της ήταν υιοθετημένη, οπότε η μάνα της ήταν ο μόνος βιολογικός συγγενής που η ίδια γνώριζε.

Οι απαντήσεις από το τεστ DNA ήρθαν μετά από ένα μήνα και, όπως ήταν φυσικό, τα αποτελέσματα προκάλεσαν σοκ και στις δύο πλευρές, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι μεταξύ τους υπήρχε συγγένεια.

«Όταν σκρόλαρα το μήνυμα προς τα κάτω, γύρισα στο αγόρι μου εκείνη την εποχή και του είπα: "Πολύ παράξενο, αυτός ο τύπος έχει το ίδιο επίθετο με σένα"», λέει η 22χρονη στο βίντεο, που με αυτόν τον τρόπο έμαθε ότι έβγαινε με τον ξάδερφό της.

Εν τέλει, το ζευγάρι χώρισε νωρίτερα τον Απρίλη. Σε άλλο βίντεο, η νεαρή γυναίκα εξηγεί ότι με τον τότε σύντροφό της θα μπορούσαν να είναι δεύτερα ξαδέρφια ή και τρίτα, σύμφωνα με το κοινό γενετικό υλικό που μοιράζονταν.

«Ο πρώην μου είναι ένας σπουδαίος τύπος και ακόμη νοιάζομαι βαθιά γι’ αυτόν, αλλά εντάξει», λέει η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ