Το «ιδιοφυές» κόλπο για να κλείνεις το τηλέφωνο χωρίς να το καταλαβαίνουν

«Γράφει ότι ‘η κλήση απέτυχε’ και όχι ότι ‘η κλήση έληξε’, κάνοντας αυτόν που σας καλεί να νομίζει ότι η κλήση διακόπηκε λόγω κακού σήματος ή από έλλειψη μπαταρίας, και όχι ότι κλείσατε το τηλέφωνο επίτηδες».

Article featured image
Article featured image

Κι όμως, υπάρχει λύση σε αυτό το τόσο σοβαρό «πρόβλημα», όπως αποκάλυψε -κατά λάθος- η σταρ των social media, Woah Vicky, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Unfiltered with Zane and Heath.

Στο βίντεο, φαίνεται να χτυπά το τηλέφωνό της την ώρα που συνομιλεί με τους οικοδεσπότες. Μη γνωρίζοντας ποιος την καλεί, απαντά απρόθυμα.

«Ναι, πώς πάει;», λέει, και στη συνέχεια πατάει ένα κουμπί.

«Το κάνω αυτό όταν θέλω να κλείσω το τηλέφωνο», εξηγεί, δείχνοντας ότι άλλαξε τη συσκευή της σε λειτουργία πτήσης.



Οι εκπληκτικοί οικοδεσπότες συνειδητοποιούν τη λογική πίσω από την κίνηση: «Επειδή γράφει ότι ‘η κλήση απέτυχε’ και όχι ότι ‘η κλήση έληξε’, ο καλούντας νομίζει ότι η κλήση διακόπηκε λόγω κακού σήματος ή από έλλειψη μπαταρίας, και όχι ότι κάποιος έκλεισε το τηλέφωνο επίτηδες.


5-29.jpg


«Το κάνω πάντα αυτό», είπε η Vicky στους έκπληκτους οικοδεσπότες, εξηγώντας ότι ο καλών δέχεται το μήνυμα «γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης», παρόλο που δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το κλιπ έχει πάνω από 11,4 εκατομμύρια προβολές στον λογαριασμό του καναλιού Unfiltered στο TikTok, με τους περισσότερους χρήστες να επαινούν το κόλπο.

«Το κάνω αυτό από το γυμνάσιο. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τις κλήσεις Zoom», έγραψε κάποιος.

«Επιτέλους η ζωή μου ολοκληρώθηκε», σχολίασε ένας άλλος.

Ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Θα το κάνω όταν μου τηλεφωνεί το αφεντικό μου».

Βεβαιωθείτε μόνο ότι το πρόσωπο στην άλλη άκρη της γραμμής δεν γνωρίζει επίσης το κόλπο…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ