Έφυγε από τη ζωή ο «El Risitas»

Ο Ισπανός με το πιο viral γέλιο στην ιστορία.

Article featured image
Article featured image

Ο Ισπανός κωμικός Juan Joya Borja, ο οποίος έχει γίνει παγκόσμιο διαδικτυακό φαινόμενο για το υστερικό γέλιο του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Οι περιπέτειες με την υγεία του ξεκίνησαν πέρυσι, όταν ένα από τα πόδια του χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί, με τον ίδιο να καταλήγει σε ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι. Τελικά, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν χθες (Τετάρτη 28/4).

Ο Juan Joya Borja είναι ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι «El Risitas», το οποίο σημαίνει «χαζογελώ» στα ισπανικά, ή και απλά ως «Spanish laughing guy». Αυτό οφείλεται σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση που έγινε viral στο διαδίκτυο και εξελίχθηκε σε meme. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο διακωμωδούσαν καταστάσεις βάζοντας ψεύτικους υπότιτλους στο βίντεο, την ώρα που ο Borja γελά ασταμάτητα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προέρχεται από το late-night show Ratones Coloraos. Ο κωμικός γελούσε περιγράφοντας μια άτυχη εμπειρία που είχε, όσο εργαζόταν ως βοηθός κουζίνας. Συγκεκριμένα, ο Borja περιγράφει πως μια φορά άφησε 20 πιάτα δίπλα στη θάλασσα το βράδυ, για να πλυθούν μόνα τους. Το επόμενο πρωί που επέστρεψε διαπίστωσε ότι η παλίρροια τα είχε «εξαφανίσει» όλα εκτός από ένα. Τόσο ο ίδιος όσο και ο οικοδεσπότης της εκπομπής ξέσπασαν σε ανεξέλεγκτο γέλιο.

Πηγή: unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ