Η Rihanna πήρε μέρος σε αντιρατσιστική διαδήλωση

Με το μήνυμα «Μίσος = Ρατσισμός ενάντια στον Θεό!» διαδήλωσε κατά της βίας εναντίον ατόμων ασιατικής καταγωγής.

Article featured image
Article featured image

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε πριν από λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη, με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον ατόμων ασιατικής καταγωγής, «εντοπίστηκε» η Rihanna.


Με «ινκόγκνιτο» εμφάνιση η Rihanna μετείχε στην πορεία κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε «Μίσος = Ρατσισμός ενάντια στον Θεό!» στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό της μήνυμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία έλαβε χώρα με αφορμή τις φονικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Μαρτίου σε ινστιτούτα μασάζ και σπα στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τραγικό απολογισμό 8 νεκρούς ανθρώπους, εκ των οποίων έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής.



Η βοηθός της τραγουδίστριας, Tina Truong, σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συμμετοχή τους στην πορεία γράφοντας «Έτσι μοιάζει η αλληλεγγύη». Ανάρτησε επίσης φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την προετοιμασία τους για τη διαμαρτυρία, με τη δημιουργία πλακάτ, όσο και από στιγμές απο την πορεία. Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία είχε ιδιαίτερη σημασία για την βοηθό της Rihanna καθώς είναι Αμερικανίδα με καταγωγή από το Βιετνάμ.

rihanna-plakat.jpg



Η Tina Truong, μιλώντας στα τοπικά μέσα ανάφερε ότι η Rihanna δεν διστάζει ποτέ να πάρει θέση προκειμένου να στρέψει την προσοχή σε αδικίες. «Έχουμε πάει και στο παρελθόν μαζί σε διαμαρτυρίες, οπότε όταν μάθαμε για αυτή νιώσαμε και οι δύο υποχρεωμένες να αναλάβουμε ξανά δράση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, απλά φτιάξαμε τα πλακάτ μας και βγήκαμε στον δρόμο», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ