Το νέο challenge που προέκυψε από τη viral ανάρτηση του Will Smith

Αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, κατάφερε να περάσει ένα όμορφο μήνυμα.

Article featured image
Article featured image

Ο διάσημος ηθοποιός Will Smith, με μια δημοσίευση του στα social media τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη χειρότερη φυσική κατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα.



Λίγες ημέρες αργότερα, με νέα του ανάρτηση, δήλωσε ευτυχισμένος με το σώμα του, καθώς τον κράτησε υγιή σε μία πολύ δύσκολη φάση όπως αυτή της πανδημίας. Παράλληλα φανέρωσε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί ένα κίνητρο να ξαναβρούνε τη χαμένη τους φόρμα όσοι την απώλεσαν κατά την περίοδο της καραντίνας.


Μάλιστα, 52χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, δημιούργησε το hashtag #bigwilliechallenge για να μπορέσουν όλοι να προωθήσουν το νόημα του συγκεκριμένου μηνύματος. Πάρα πολλοί δέχτηκαν να λάβουν μέρος στο νέο αυτό challenge και να ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο που το έπραξε ο ηθοποιός, δείχνοντας χωρίς πρόβλημα σε τι κατάσταση τους έχει φέρει η αποχή από τα γυμναστήρια. Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε 12 εβδομάδες θα υπάρξει update για το πώς πηγαίνει η προσπάθειά τους σχετικά με την απώλεια των κιλών της καραντίνας.


#bigwilliechallenge.png


#bigwilliechallenge”(3).png


Το νέο challenge που δημιούργησε ο Smith, κρύβει πολλά μηνύματα για τον κάθε ένα που ανησυχεί υπερβολικά για την εικόνα του, ανατρέποντας την αντίληψη ότι πρέπει κάποιος να είναι τέλειος κάθε στιγμή της ζωής του. Αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, κατάφερε να περάσει ένα όμορφο μήνυμα στον κόσμο, υπενθυμίζοντας ότι το να είσαι υγιής είναι πολύ πιο σημαντικό από την προσπάθεια διατήρησης μίας εφήμερης εικόνας.


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ