Πέντε απαντήσεις στο παραληρηματικό βίντεο της Λατινοπούλου για τις τρίχες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Παύλος του Master Chef, ένας stand-up comedian αλλά και δύο μεγάλες εταιρίες έδωσαν στη wannabe βουλευτή της ΝΔ τις απαντήσεις που έπρεπε.

Article featured image
Article featured image

Στις 31 Μαΐου, η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου μάς είπε μέσω βίντεο ότι η αξύριστη γυναικεία μασχάλη δεν πρέπει να είναι το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλουν και ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ποστάρουν σχετικές φωτογραφίες, αλλά και εικόνες με ραγάδες και κυττρίτιδα γιατί την ενοχλούν, καθότι η ίδια αισθάνεται άβολα, αισθάνεται τροπή και απεχθάνεται να τις βλέπει. Όπως επίσης, ότι οι άντρες δεν πρέπει φοράνε «γυναικεία» ρούχα, να ξυρίζονται παντού και να βάφονται.

Όλο αυτό, σύμφωνα με την κοπελιά, όχι μόνο δεν είναι φυσιολογικό, αλλά είναι και αποκρουστικό. Μάλιστα, χαρακτήρισε νοσηρή μειοψηφία όσους ποστάρουν φωτογραφίες με σχετικό περιεχόμενο.


Τις απαντήσεις της η Λατινοπούλου της πήρε, όχι μόνο από τους χρήστες στα social media αλλά και από τους Ελένη Φουρέιρα, τον Παύλο Χάππιλο, τον stand-up comedian Θωμά Ζάμπρα αλλά και από τις εταιρίες Dove και Veet.

H Ελένη Φουρέιρα η οποία δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς ρετούς αναφέρει: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα».

foureira.jpg



Ο Παύλος του Master Chef απάντησε μέσω ενός βίντεο:



Ο stand-up comedian Θωμάς Ζάμπρας απάντησε με σαρκαστικό ύφος:



Ηχηρή απάντηση τής έδωσε και η Dove:

δοωε.jpg



Αλλά και η Veet:

ωφρδσβγ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ