Ταξίδι για δύο στη Σκιάθο, από το I Love Style

Το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου γιορτάζει 9 χρόνια και κάνει δώρο ένα υπέροχο ταξίδι!

Article featured image
Article featured image

Το αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή και η σχέση αυτή με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνει. Φέτος, το ilovestyle.com συμπληρώνει εννέα χρόνια ζωής και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εσάς που το έχετε αναδείξει ως το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, το ilovestyle.com κάνει δώρο σε δύο τυχερούς τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Top Kinisis Travel, μέσα από έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στον επίσημο λογαριασμό του ilovestyle.com στο Instagram ο οποίος αρχίζει τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021. Εκεί, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα ώστε η/οι συμμετοχή/ές σας να είναι έγκυρη/ες.

Το ilovestyle.com σε συνεργασία με την Top Kinisis Travel σε ταξιδεύουν στο υπέροχο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο. Το δώρο είναι ένα ταξίδι επτά διανυκτερεύσεων,για δύο άτομα, αξίας €640. Ημέρα αναχώρησης 29 Ιουλίου 2021.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, για περισσότερα διάβασε εδώ .

Ο πιο ωραίος, καλοκαιρινός διαγωνισμός είναι μόνο στο ilovestyle.com!

9 χρόνια καθημερινά μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ