Μόλις κυκλοφόρησε η πιο πρακτική τσάντα του καλοκαιριού

Είναι δερμάτινη, είναι chic, είναι πολύ βολική, αλλά η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη.

Article featured image
Article featured image

Το εργοστάσιο Tsuchiya Bag Factory έχει παράδοση στις αλλόκοτες τσάντες για όλες τις εποχές και ούτε αυτή την φορά απογοήτευσε.

Μετά την χειραποσκευή για την ασφαλή μεταφορά... χιονανθρώπων το χειμώνα (βλ. παρακάτω φωτογραφίες), τώρα τα δημιουργικά μυαλά της εταιρείας σχεδίασαν και λανσάρουν την τσάντα μεταφοράς (ενός και μόνο) καρπουζιού σε τιμή που αντιστοιχεί σε εκατοντάδες καρπούζια.

Η ‘Watermelon Bag’ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών - μόλις 21 - και θα κοστίζει 1.003 δολάρια η καθεμία, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία.

img_04-3.jpg

img_03.jpg

img_02-2.jpg



Αποτελείται από 60 διαφορετικά κομμάτια και προορίζεται για την στυλάτη μεταφορά ενός καρπουζιού από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι. Ένα άνοιγμα στο πάνω μέρος της χειραποσκευής αφήνει το φως να μπει και τα χρώματα του δέρματος να ταιριάξουν αρμονικά με την ριγέ, πράσινη φλούδα του φρούτου.

Το δέρμα Vachetta εγγυάται αντοχή και ελαστικότητα για αμέτρητες (;) μεταφορές καρπουζιών, ενώ το απαλό εσωτερικό προστατεύει και διατηρεί το βαρύ φρούτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τσάντα ανεβαίνει σήμερα στα ράφια των φυσικών καταστημάτων ενώ από τις 15 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

img_02.jpg


Εδώ και η τσάντα χιονανθρώπου, για όσους ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το σετ.

img_04.jpg

TOP_PC.jpg

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ