Πώς σχολιάζεται στο Twitter το νέο viral κλιπ των νικητών της Eurovision

Σε λιγότερο από 48 ώρες από τη δημοσίευσή του στο YouTube, το «I WANNA BE YOUR SLAVE» ξεπέρασε τα 8 εκατ. views.

Article featured image
Article featured image

Από την ημέρα που επικράτησαν στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ, οι Ιταλοί ροκάδες Måneskin βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να προκαλέσουν το ολοένα και αυξανόμενο κοινό τους ανά την Ευρώπη.



Έκτοτε, μονοπώλησαν τα μουσικά τσαρτ σε αμέτρητες χώρες στην Ευρώπη, διέψευσαν κάθε σκιά για χρήση ναρκωτικών την ώρα του διαγωνισμού και πόζαραν για το εξώφυλλο του ιταλικού «Vanity Fair».




Αυτή τη φορά, οι νικητές με τα χρώματα της Ιταλίας στη Eurovision κυκλοφόρησαν ένα βίντεο κλιπ για το νέο τους τραγούδι με τίτλο «I WANNA BE YOUR SLAVE», το οποίο σε λιγότερο από 48 ώρες από τη δημοσίευσή του στο YouTube ξεπέρασε τα 8 εκατ. views, ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των τάσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.




Οι Måneskin πρωταγωνιστούν άπαντες στο νέο κλιπ, με τον Νταμιάνο να κλέβει φυσικά τις εντυπώσεις. Στα πρώτα κοντινά πλάνα, κάποιος φαίνεται να του φοράει κάπως άτσαλα ένα κραγιόν, ενώ σε επόμενες εικόνες εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα, ζαρτιέρες και γυναικεία εσώρουχα.


maneskinofficial.jpg



Δείτε το νέο κλιπ των νικητών της Eurovision



Πρώτο trend στο Twitter το
«I WANNA BE YOUR SLAVE»

Το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ των νικητών της Eurovision δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Ελλάδα, όπου το ιταλικό γκρουπ φαίνεται πως διαθέτει αρκετά μεγάλο φαν κλαμπ.


Το hashtag #IWBYSvideo, από τα αρχικά του τίτλου του τραγουδιού των Måneskin, βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends από την ώρα που το κλιπ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.


Όπως είναι φυσικό, τα διθυραμβικά σχόλια για το κομμάτι, αλλά κυρίως για τον Νταμιάνο έπεσαν βροχή.


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ