Το μήνυμα της μητέρας της Γαρυφαλλιάς είναι μια γερή γροθιά στο στομάχι (της πατριαρχίας)

«Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Μάθετε στους γιους σας να μην είναι άνανδροι αλήτες»

Article featured image
Article featured image


Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, την οποία ο 30χρονος φίλος της δολοφόνησε, την Παρασκευή, ρίχνοντάς την από τα βράχια στη θάλασσα, έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε κάθε γονιό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «δεν πρέπει να μεγαλώνουμε έτσι τους γιους μας». Ταυτόχρονα, προσέθεσε ότι, ούσα και η ίδια μάνα, καταλαβαίνει τη θέση της μητέρας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης της.



Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, η μητέρα της κοπέλας είπε πως η ζωή τους θα συνεχίσει, αλλά δεν θα είναι η ίδια οικογένεια πια. Η ίδια έκανε έκκληση «να είναι η τελευταία η Γαρυφαλλιά» και να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο σε κανέναν.

«Δεν τον είχα γνωρίσει. Η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μην τις είχε δει πάνω στον έρωτα», ανέφερε και υποστήριξε ότι δεν θέλει να πει τίποτα στον ίδιο ή την οικογένειά του.

«Δεν θα ήθελα να πω τίποτα, ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένειά του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ, όμως, μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο», είπε.

«Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες», δήλωσε, τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξουν άλλες δολοφονημένες από τους συντρόφους τους γυναίκες. «Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η οικογένειά μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά», είπε και έστειλε το τελευταίο μήνυμα προς το δολοφονημένο παιδί της: «Θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένειά του και το λατρεύουμε».



Υπενθυμίζεται ότι ο καθ΄ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου, ενώ σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη Γαρυφαλλιά, ενώ την Παρασκευή ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα είχε βγει έξω, την έσπρωξε, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ